Στο Βελιγράδι χτυπάει η καρδιά των εθνικών ομάδων του πόλο

Στο Βελιγράδι χτυπάει η καρδιά των εθνικών ομάδων του πόλο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα κάνουν αγωνιστικό… ποδαρικό για τον νέο χρόνο τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα πόλο των ανδρών και των γυναικών. Οι εθνικές ομάδες θα βρεθούν σήμερα στο Βελιγράδι, όπου από τις 10 έως τις 23 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν οι κορυφαίες διοργανώσεις της Γηραιάς Ηπείρου. Στην ανδρική ομάδα θα παίξουν οι Φλέγκας, Γαλανόπουλος (τερματοφύλακες), Μυλωνάκης, Δερβίσης, Γεννηδουνιάς, Φουντούλης, Ποντικέας, Χρ. Αφρουδάκης, Δελακάς, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας και Βλαχόπουλος, και στη γυναικεία οι Κούβδου, Χ. Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Τσουκαλά, Αβραμίδου, Ασημάκη, Ρουμπέση, Κώτσια, Ε. Πλευρίτου, Μ. Πλευρίτου, Ξενάκη, Μανωλιουδάκη, Β. Διαμαντοπούλου και Ι. Χυδηριώτου.

Η εθνική των ανδρών (16 ομάδες) θα αντιμετωπίσει στον όμιλό της τις Ουγγαρία, Τουρκία και Ρωσία, και η γυναικών (12 ομάδες) τις Πορτογαλία, Ουγγαρία, Ρωσία, Τουρκία και Ολλανδία. Για την οκτάδα των ανδρών, όλες οι ομάδες θα παίξουν σε νοκ άουτ χιαστί παιχνίδια, ενώ με τον ίδιο τρόπο θα προκύψουν και οι ομάδες των ημιτελικών στις γυναίκες.

Η εθνική ανδρών, με «προίκα» την τρίτη θέση από το παγκόσμιο πρωτάθλημα, θα διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την 4η θέση του 1999. Η αποστολή των κοριτσιών μας, οι οποίες έχουν στη συλλογή τους δύο ασημένια μετάλλια από τον θεσμό (2010, 2012), θεωρείται δύσκολη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή