Σε λειτουργία μέχρι τον Οκτώβριο οι εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά

Σε λειτουργία μέχρι τον Οκτώβριο οι εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην παράταση της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά έως τις 31-10-2016, κατόπιν συμφωνητικού, που υπογράφηκε με την Ελληνικό Α.Ε, ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

«Με την παράταση λειτουργίας και χρήσης των αθλητικών και άλλων χώρων εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη προετοιμασία των Εθνικών Ομάδων ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 και η χρήση του χώρου του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά από τους πολίτες για αθλητικούς, ψυχαγωγικούς και πολιτιστικούς σκοπούς», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, προχθές πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Ι. Συναδινού με τον γενικό γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή, Αντ. Παπαδεράκη.

Όπως ανακοινώθηκε «αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η προετοιμασία των αναγκαίων νομοθετικών παρεμβάσεων και άλλων ενεργειών των συναρμόδιων υπουργείων ούτως ώστε οι Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες να λειτουργούν σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο που ορίζεται για όλες τις Α.Ε., για τον εξορθολογισμό της λειτουργίας τους  και την αποτελεσματικότερη εποπτεία  από τη πλευρά της πολιτείας μέσω των αρμόδιων θεσμικών οργάνων και υπηρεσιών. Η εξυγίανση του πλαισίου λειτουργίας των ΠΑΕ & ΚΑΕ θεωρείται ως βασικός όρος για την ομαλή και σύννομη λειτουργία και αξιοπιστία  των επαγγελματικών αθλημάτων και των φορέων τους».

Τέλος, με απόφαση του κ. Συναδινού  ανακλήθηκε η αθλητική αναγνώριση  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου και ανακοινώθηκε ότι «το άθλημα του Τριάθλου υπάγεται στην Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πένταθλου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή