Σύντομα

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Με πέντε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Στις 17.00: ΠΑΟΚ – Καβάλα, Αρκαδικός – ΑΕΚ, Λαύριο – Κόροιβος Αμαλιάδας, Απόλλων Πατρών – Τρίκαλα, Κολοσσός Ρόδου – Αρης. Για την 1η αγωνιστική του Β΄ γύρου της Α1 γυναικών: 16.00: Αθηναϊκός – Τερψιθέα Γλυφάδας, 17.00: Πρωτέας Βούλας – Παναθηναϊκός, 19.00: Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Αρης Πετρούπολης.

ΒΟΛΕΪ: Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου της Α1 γυναικών. Τα παιχνίδια: 16.00: Θήρα – Αρης, 17.00: Μαρκόπουλο – Πανναξιακός, Ολυμπιακός – Φιλαθλητικός/Λαρισαϊκός, 18.30: Αίας Ευόσμου – Ρέθυμνο και 19.30: Πορφύρας – Παναθηναϊκός.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Τους προημιτελικούς του κυπέλλου των γυναικών θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα και αύριο οι φίλοι του αθλήματος. Το πρόγραμμα: 12.00: Εθνικός Κοζάνης – ΠΑΟΚ, 18.00: Φίλιππος Βεροίας – ΟΦ Νέας Ιωνίας και 20.00: Παναιτωλικός – Αναγέννηση Αρτας.

ΣΤΙΒΟΣ: Στην ολυμπιακή εγκατάσταση της κωπηλασίας στον Σχινιά θα διεξαχθεί αύριο το πανελλήνιο πρωτάθλημα των 50 χλμ. βάδην στους άνδρες. Παράλληλα, θα υπάρξει και ημερίδα για αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών. Εχουν δηλώσει ότι θα πάρουν μέρος, συνολικά, 80 άνδρες και γυναίκες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή