Αγχωτική νίκη της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Αγχωτική νίκη της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την ψυχή στο στόμα κέρδισε η ΑΕΚ την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ με σκορ 2-1, χάρη σε γκολ των Αραβίδη και Μπαρμπόσα (είχε ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους ο Σολτάνι).

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι από νωρίς, με αποτέλεσμα η Ξάνθη να έχει τις ευκαιρίες να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, με σπουδαιότερη αυτών το πέναλτι που απέκρουσε ο γκολκίπερ της Ενωσης, Γιάννης Ανέστης, στερώντας από τους ακρίτες την ευκαιρία να ισοφαρίσουν για δεύτερη φορά.

Η ΑΕΚ παρά το γεγονός ότι κατάφερε να προηγηθεί με τον Αραβίδη, βρήκε απέναντί της μια «σκληρή» Ξάνθη, που μαχόταν σε κάθε μπαλιά. Παρά το γεγονός της κακής εμφάνισης όμως, η ΑΕΚ πήρε τους βαθμούς που χρειαζόταν και διατηρείται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογιέτ): Ανέστης, Ντίντακ, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Σιμόες, Κορδέρο, Μάνταλος (71’ Κολοβέτσιος), Μπαρμπόσα (80’ Τζεμπούρ), Βάργκας (71’ Γιόχανσον), Αραβίδης 

SKODA ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Γούτας (29’ Καρυπίδης), Λισγάρας, Γουάλας, Φλίσκας, Λουσέρο, Νιέτο (70’ Ντιμιτρόφ), Βασιλακάκης, Ερέα (58’ Καπετάνος), Σολτάνι 

Ατρόμητος – Πλατανιάς 0-0

Χωρίς σκορ τελείωσε στο Περιστέρι ο αγώνας του γηπεδούχου Ατρόμητου με τον Πλατανιά.

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν στους θεατές ένα χορταστικό παιχνίδι, που τελείωσε στο 0-0 χάρη στις πολύ καλές επεμβάσεις των τερματοφυλάκων τους. Ο Πλατανιάς θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος τελικά, αφού ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος, ωστόσο την ομλάδα του Δέλλα θα πρέπει να την προβληματίσει σοβαρά η «αφλογιστία» που παρουσιάζεται στην επιθετική της γραμμή.

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Κοντοές, Ουσέρο, Πίτου Γκαρσία (75' Λημνιός), Ούμπιντες, Μπρίτο (63' Μαρσελίνιο), Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ (85' Μπαστακός). 

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν (73' Δημήτρης), Μενδρινός, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Ανγκούλο (87' Αποστολόπουλος), Ράμος, Μιλούνοβιτς (69' Στανισάβλιεβιτς), Μουνάφο. 

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Βέροια και Πανθρακικός

«Λευκή» ισοπαλία (0-0) ήταν το σκορ της αναμέτρησης της Βέροιας με τον Πανθρακικό που έγινε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας στο πλαίσιο της 17ης ημέρας για την Super League.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσαν να πάρουν αυτοί τους βαθμούς της νίκης, όμως στη σημαντικότερη ευκαιρία τους στο 65ο λεπτό ο Κόλα σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη.

Ο Πανθρακικός πάλεψε για τους βαθμούς και τελικά κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία, κερδίζοντας ένα βαθμό που ίσως αποδειχτεί υπερπολύτιμος για την προσπάθειά του να παραμείνει στην κατηγορία.

Βέροια (Γιώργος Γεωργιάδης): Λόπες, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Όστοϊτς (75’ Νάστος), Μαλόν, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέφσκι (60’ Αμπντούν), Ναζλίδης, Γεωργιάδης, Κόλα (81' Καϊκούτ) 

Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ντιγκινί, Λαδάκης (73’ Ηλιάδης), Μπουγαΐδης, Χαβίτο, Μεχία, Βάλτερ (58’ Χασομέρης), Ροτζέριο Μάρτινς (53’ Ιγκόρ) 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή