Η Εθνική κοίταξε στα μάτια την Ουγγαρία

Η Εθνική κοίταξε στα μάτια την Ουγγαρία

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σπουδαία εμφάνιση της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών απέναντι στην υπερδύναμη του χώρου, Ουγγαρία. Στο πρώτο παιχνίδι για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στο Βελιγράδι, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 8-8 (πρώτη η Ουγγαρία: 3-2, 2-3, 2-1, 1-2). Σήμερα η εθνική γυναικών αντιμετωπίζει το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό γυναικείο συγκρότημα, στον δεύτερο αγώνα της για τη διοργάνωση.

Οι διεθνείς μας είχαν καλή απόδοση τόσο στον παίκτη παραπάνω όσο και στην άμυνα. Η ισοπαλία που απέσπασαν ενδέχεται να αποδειχθεί «χρυσή», στη συνέχεια της διοργάνωσης. Στόχος των παικτών μας είναι να αποφύγουν στα νοκ άουτ τη Σερβία.

Τη σκυτάλη παίρνουν σήμερα οι γυναίκες. Η εθνική, στον πρώτο της αγώνα, με όπλο την άμυνα και με εκρηκτικές επιθέσεις, νίκησε την Πορτογαλία με 27-3. Το σημερινό παιχνίδι, όμως, δεν αναμένεται εύκολο. Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έξι φορές αντιμέτωπες, με την εθνική να έχει πετύχει τρεις νίκες, ενώ οι Ουγγαρέζες δύο (και μία ισοπαλία). «Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Ουγγαρία. Εχουμε δουλέψει πολύ και μπορούμε να κάνουμε μια καλή διοργάνωση. Η πορεία μας θα κρίνεται παιχνίδι με παιχνίδι και πιστεύω ότι θα βελτιωνόμαστε συνέχεια. Ο εύκολος αγώνας απέναντι στην Πορτογαλία μάς έβαλε σε κλίμα ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες για τη συνέχεια», δήλωσε η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή