Γέννησε προσδοκίες ο Παναθηναϊκός

Γέννησε προσδοκίες ο Παναθηναϊκός

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εναν Παναθηναϊκό πολύ διαφορετικό από τον προηγούμενο παρουσίασε τη Δευτέρα στη Μυτιλήνη ο Αντρέα Στραματσόνι, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι αρκετά ενθαρρυντικό για τη συνέχεια. Ο Ιταλός τεχνικός εμπιστεύτηκε κατά βάση ποδοσφαιριστές από το «νέο αίμα» της ομάδας και για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της περιόδου, οι παίκτες που αποκτήθηκαν από το καλοκαίρι και μετά, είχαν το μερίδιο του λέοντος στην ενδεκάδα. Ο Μέστο μπήκε απευθείας στα βαθιά και ξεκίνησε βασικός παρότι είχε στα πόδια του μόλις δέκα ημέρες προπονήσεων και σχεδόν οκτάμηνη αποχή από αγώνες. Πήγε πολύ καλά και γέννησε προσδοκίες. Ο Μπουμάλ σκόραρε στο πρώτο του παιχνίδι με τους «πράσινους» στο πρωτάθλημα, ο Καλτσάς άνοιξε λογαριασμό μετά από ένα μεγάλο διάστημα αφλογιστίας. Και μαζί μ’ αυτούς, ξεκίνησαν στην ενδεκάδα οι Εσιέν, Αμπέντ και Τελάντερ, συνολικά, δηλαδή, έξι παίκτες που ήλθαν στην ομάδα από το καλοκαίρι και μετά, ενώ μέχρι πρότινος έπαιζαν ελάχιστοι.

• Ο Νίκος Καρέλης βρίσκεται από προχθές στο Βέλγιο, όπου ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στην Γκενκ. Ο διεθνής επιθετικός πήγε στο γήπεδο της νέας του ομάδας πέρασε από εξετάσεις και έπειτα ανακοινώθηκε από τον βελγικό σύλλογο. Ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει 2,5 εκατ. ευρώ (με τα μπόνους μπορεί να φτάσουν τα 3,5 εκατ.), ενώ ο Καρέλης θα παίρνει 500 χιλ. ευρώ ετησίως.

• Ο Βλαχοδήμος ξεκίνησε προπονήσεις και είναι θέμα του Στραματσόνι να αποφασίσει εάν το συμβόλαιο του ενεργοποιηθεί από το καλοκαίρι ή από τώρα, όπερ σημαίνει ότι θα υπάρξει δικαστική αντιδικία με τον Ολυμπιακό για τη ρήτρα των 350 χιλ. ευρώ.

• Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Μαμούτε από την Γκρέμιο. Ο 20χρονος Βραζιλιάνος είναι στην Ελλάδα και έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

• Δεν είναι ανησυχητικές οι ενοχλήσεις του Εσιέν και του Πράνιτς, αλλά ίσως δεν αγωνιστούν αύριο εναντίον του ΠΑΣ για προληπτικούς λόγους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή