Στο ρελαντί οι άνδρες, «τελικός» για γυναίκες

Στο ρελαντί οι άνδρες, «τελικός» για γυναίκες

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ευκαιρία να κάνει μία δυνατή προπόνηση ενόψει των αγώνων που έπονται, αλλά και να πετύχει αρκετά γκολ είχε, χθες το απόγευμα, η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών. Στον δεύτερο της αγώνα για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, νίκησε την Τουρκία με 21-6 (2-1, 6-3, 6-1, 7-1) στο κολυμβητήριο Αρένα του Βελιγραδίου. Σήμερα, η εθνική γυναικών θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία και χρειάζεται τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με… αναγνωριστικό τρόπο για τις δύο ομάδες, αλλά από το δεύτερο οκτάλεπτο και έπειτα ήταν σαν να υπήρχε μόνο η ελληνική μέσα στην πισίνα. Οι αθλητές του Θοδωρή Βλάχου είχαν τον έλεγχο σε όλα τα σημεία και θα μπορούσαν να πετύχουν και περισσότερα γκολ εάν είχαν καλύτερα ποσοστά στον παίκτη παραπάνω (5/8). Κορυφαίος σκόρερ για τη χώρα μας ήταν ο Αλέξανδρος Γούνας με έξι γκολ, και ακολούθησαν Χρ. Αφρουδάκης και Φουντούλης, που πέτυχαν από 4.

Ο όμιλος της εθνικής ανδρών θα ολοκληρωθεί με τα αυριανά παιχνίδια. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία. «Οι Ρώσοι δεν είναι ίδιας δυναμικότητας με την Τουρκία. Πρόκειται για καλή ομάδα και δεν θα είναι και αδιάφοροι. Θέλουμε να τους κερδίσουμε κατ’ αρχάς και, αν μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε κάποια διαφορά, θα προσπαθήσουμε. Εκεί πιστεύω θα είναι διαφορετικός ο στόχος του παιχνιδιού, πλέον θα παίξουμε με μια ομάδα που θα έχει αρχή και τέλος, που κάνει πέντε πράγματα, που θα μας βάλει πιο δύσκολα και θα αναγκαστούμε κι εμείς να συγκεντρωθούμε πιο πολύ», δήλωσε ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος, ενώ ο Μανώλης Μυλωνάκης προσέθεσε: «Ο στόχος, κακά τα ψέματα, είναι να βγούμε πρώτοι στον όμιλο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή