Ενίσχυση και συμπλήρωση του παζλ

Ενίσχυση και συμπλήρωση του παζλ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πράσινος» και με τη… βούλα για τον επόμενο ενάμιση χρόνο είναι ο Γιούρι Μαμούτε, με τον 21χρονο Βραζιλιάνο να υπογράφει το συμβόλαιό του και τον Παναθηναϊκό να ανακοινώνει τον δανεισμό του από την Γκρέμιο. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο ίδιος ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχυ των προσδοκιών: «Είμαι γρήγορος, δυνατός, μου αρέσει να σκοράρω και να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Θα έλεγα ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι ένας παίκτης με τον οποίο βρίσκω πολλά παρόμοια χαρακτηριστικά. Συνήθως δίνω και την ψυχή μου στο γήπεδο και να είναι σίγουροι οι φίλαθλοί μας ότι αυτό θα κάνω και τώρα. Στην Γκρέμιο είχα συμπαίκτες τους Ζιλμπέρτο Σίλβα, Γκάμπριελ και τα όσα μου είχαν πει για την εμπειρία τους στον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου».

Χθες ο Νίκος Καρέλης ξεκίνησε προπονήσεις με την Γκενκ και ίσως κάνει ντεμπούτο στον αυριανό αγώνα με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ. «Ο Παναθηναϊκός ήταν τα πάντα για μένα, γιατί από εκεί μέσα αναδείχθηκα. Οι άνθρωποί του με βοήθησαν πάρα πολύ. Ευχαριστώ τον Γιάννη Αναστασίου, το τεχνικό επιτελείο, τον Μπεργκ, τον Πέτριτς και όλους τους συμπαίκτες μου αυτά τα δυόμισι χρόνια», δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Καρέλης, με την υποσημείωση ότι τον κέρδισε ο Στραματσόνι στο λίγο διάστημα που δούλεψε μαζί του και πιστεύει ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται απόψε (19.30) στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο τον ΠΑΣ, έχοντας «προίκα» τη νίκη τους με 2-1 στα Γιάννενα, σκορ που τους δίνει μεγάλο πλεονέκτημα πρόκρισης στις «8» του Κυπέλλου. Πλην του τραυματία Σάντσεθ, εκτός αποστολής έμειναν για προληπτικούς λόγους και οι Εσιέν, Πράνιτς, όπως και οι Στιλ, Ατζαγκούν για να βρουν χώρο στη 18άδα οι δύο παίκτες από τα τμήματα υποδομής (Κότσαρης, Στάικος) όπως προβλέπουν οι κανονισμοί. Για το Κύπελλο παίζουν σήμερα: (15.00) στη Ν. Σμύρνη Πανιώνιος – Εργοτέλης (1-0) και στην Τούμπα (17.15) ΠΑΟΚ – Καλλονή (1-2), με τον Τούντορ να αφήνει εκτός αποστολής τον Ολσεν, παρότι ο Γλύκος είναι τραυματίας! Εκτός έμεινε και ο Κάτσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή