Ανακούφιση για τον Ερνάνι, προς παραμονή ο Πουλίδο

Ανακούφιση για τον Ερνάνι, προς παραμονή ο Πουλίδο

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα χειρότερα γλίτωσε ο Ερνάνι, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε χθες μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα Κυπέλλου με τα Χανιά, στο Καραϊσκάκη, έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γόνατος, δίχως να έχει «πειραχθεί» ο χιαστός. Με συντηρητική αγωγή και αρχίζοντας αμέσως αποθεραπεία, υπολογίζεται πως θα είναι ετοιμοπόλεμος σε τρεις ή τέσσερις εβδομάδες.

Μετά το χθεσινό ρεπό, ο Μάρκο Σίλβα και οι παίκτες του αρχίζουν το απόγευμα την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Πλατανιά στα Χανιά (ώρα έναρξης, 21.30), της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Πλην του Ερνάνι, στο ιατρικό δελτίο βρίσκονται επίσης οι Φινμπόγκασον και Μπουχαλάκης.

Σύμφωνα με το αμερικανικό αθλητικό δίκτυο ESPN, ο Αλαν Πουλίδο «πάγωσε» τις διαπραγματεύσεις με τους Κολοράντο Ράπιντς –ομάδα του αμερικανικού πρωταθλήματος– και θα συνεχίσει την καριέρα του στους «Πειραιώτες». Δεν αποκλείεται ο Μεξικανός να αποτελέσει την εναλλακτική επιλογή του Σίλβα για την κορυφή της επίθεσης, πίσω από τον Ιντέγε, σε περίπτωση κατά την οποία αποχωρήσει ο Φινμπόγκασον από την ομάδα του Πειραιά. Αν και σε κάθε μεταγραφική περίοδο τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή