Με τρεις ισοπαλίες η «πρεμιέρα» της 18ης αγωνιστικής

Με τρεις ισοπαλίες η «πρεμιέρα» της 18ης αγωνιστικής

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ισόπαλες τελείωσαν οι τρεις αναμετρήσεις που άνοιξαν την αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SuperLeague.

Στον πρώτο αγώνα της ημέρα της ημέρας Ξάνθη και Ατρόμητος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με το τελικό 2-2 να παίρνει διαστάσεις θρίλερ αφού ο Ατρόμητος προηγήθηκε δύο φορές (34΄ Ούμπιντες, 59΄ Λαζαρίδης) και τους γηπεδούχους να απαντούν ισάριθμες (57΄ Καπετάνος, 74΄ Νιέτο).

Χωρίς σκορ τελείωσε ο αγώνας του Πανθρακικού με τον Παναιτωλικό στην Κομοτηνή. Οι γηοεδούχοι αν και έπαιξαν με παίκτη περισσότερο για ένα ημίχρονο, δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των φιλοξενούμενων κι έτσι αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 1-1 έμειναν Λεβαδειακός και Ηρακλής στη Λιβαδειά. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να ξεπεράσουν γρήγορα το σοκ από το γκολ που πέτυχε στο ένατο λεπτό ο Τσιλιανίδης και τελικά απάντησαν με τον Γιακουμάκη στο 37', ενώ προηγουμένως είχαν δοκάρι με τον Μάντζιο.

Η 18η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή με τις αναμετρήσεις ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή, ΠΑΟΚ-Βέροια, Παναθηναϊκός-Πανιώνιος ενώ το πρόγραμμα κλείνει τη Δευτέρα με τον αγώνα Πλατανιά – Ολυμπιακού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή