Εκτός καθεστώτος επιτήρησης ο ΠΑΟ

Εκτός καθεστώτος επιτήρησης ο ΠΑΟ

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νίκη μεγαλύτερη ίσως κι από μια επιτυχία σε ένα μεγάλο ντέρμπι πέτυχαν οι «πράσινοι», όντας πλέον εκτός του καθεστώτος επιτήρησης της UEFA. Οπως ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, έπειτα από σχετική έρευνα του οικονομικού της τμήματος που έγινε με επικεφαλής τον Γιες Λέτερμε «ο Παναθηναϊκός, η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και η Χαλ αποδείχθηκαν συνεπέστατοι με τις συμφωνίες διευθέτησης που είχαν συνάψει τον τελευταίο χρόνο, βρέθηκαν να έχουν συμμορφωθεί απόλυτα με τους όρους και ως εκ τούτου, βγαίνουν από το καθεστώς επιτήρησης».

Η είδηση αυτή ήρθε να γλυκάνει κάπως την απρόσμενη απώλεια βαθμών των «πρασίνων» κόντρα στον Πανιώνιο (0-0) που τους φέρνει στην 4η θέση, ισόβαθμους με τον ΠΑΟΚ που έχει όμως ένα ματς (στην Ξάνθη) λιγότερο. Με την ισοπαλία που απέσπασαν στη Λεωφόρο, οι «κυανέρυθροι» παρέμειναν σε τροχιά διεκδίκησης μιας θέσης στα πλέι οφ.

Το ματς της Λεωφόρου είχε ρυθμό, φάσεις, αγωνία, αλλά δεν είχε γκολ. Ο Διούδης έκανε το ματς της… ζωής του, ο Παναθηναϊκός σπατάλησε ένα σωρό ευκαιρίες και παρότι η εμφάνισή του ήταν πολύ κοντά στα «θέλω» του Στραματσόνι, δεν νίκησε. Οι «πράσινοι» περιμένουν περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, καθώς προέκυψε οριστική συμφωνία με την Ουντινέζε για τον δανεισμό (μάλλον χωρίς οψιόν αγοράς) για ενάμιση χρόνο του Λούκας Εβανγκελίστα. Ο 20χρονος Βραζιλιάνος μέσος αναμένεται σήμερα ή το αργότερο αύριο στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Αντίθετα, ο Σωτήρης Νίνης πέρασε για μια ακόμη φορά την πόρτα της εξόδου. Εμεινε ελεύθερος και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη βελγική Σαρλερουά.

Παράλληλα, με καυστικό τρόπο σχολίασε μέσω twitter ο Γιάννης Αλαφούζος τη διαιτησία στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά: «Ο Σπάθας θυμάται τα όργιά του στον Αστέρα. Ντροπή στην ΕΠΟ που τον επέλεξε! Αλλά η διαφθορά δεν συγκινεί την πολιτεία ! Ετσι κ. Κοντονή;». Επίσης, ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ ΠΑΟ που αποκάλεσε «κουρελόχαρτο» τον ΚΑΠ και αναφέρθηκε στην ρίψη αναπτήρα που χτύπησε τον Κουλιμπαλί του Πλατανιά, χωρίς να διακοπεί το παιχνίδι.

Η ΑΕΚ διατήρησε τη δυναμική της, νικώντας 2-0 τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, με πρωταγωνιστή τον Ανέστη, ο οποίος απέκρουσε ξανά πέναλτι. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ο Γιάννης Πετράκης κινδυνεύει να έχει την τύχη του Γιώργου Γεωργιάδη, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τη Βέροια μετά την ήττα της στην Τούμπα με 2-1, με τους Γκόγκιτς, Γρηγορίου και Δερμιτζάκη να προβάλλουν ως πιθανοί αντικαταστάτες του. Σε διαδικασία αναζήτησης είναι και ο ΠΑΟΚ. Μετά την υποτροπή που έπαθε ο Γλύκος, έφερε τον Βελλίδη στη Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις αλλά μέχρι το βράδυ δεν είχε προκύψει συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα και η μεταγραφή ήταν στον «αέρα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή