Κινδυνεύει πάλι με αναβολή το Ξάνθη – ΠΑΟΚ

Κινδυνεύει πάλι με αναβολή το Ξάνθη – ΠΑΟΚ

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που η Skoda Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωναν την προετοιμασία τους για την αποψινή (19.30) εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, στο μυαλό των ανθρώπων και των δύο ομάδων υπήρχε το ενδεχόμενο για νέα αναβολή. Χθες, όλη μέρα, η χιονόπτωση στην ακριτική πόλη ήταν αρκετά έντονη και ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος ότι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου στα «Πηγάδια» θα επιτρέψει να διεξαχθεί η αναμέτρηση. Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα, πάντως, δίνει το δικαίωμα σε όλους τους συμμετέχοντες στον αποψινό αγώνα να πιστεύουν πως ναι μεν… θα παγώσουν, αλλά δεν θα ταλαιπωρηθούν εκ νέου.

Οι Ακρίτες θα αναζητήσουν τη νίκη με οδηγό την εμφάνιση που πραγματοποίησαν στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου απέναντι στον Ατρόμητο. Ο τεχνικός της ομάδας, Ράζβαν Λουτσέσκου, απέκλεισε από την αποστολή τους Ντιμιτρόφ και Φλίσκα, ενώ συμπεριέλαβε σε αυτήν τον Γούτα ο οποίος είχε τραυματιστεί στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Στον ΠΑΟΚ, ο Ιγκορ Τούντορ δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις βασικούς παίκτες. Οι Μαλεζάς και Μακ ταλαιπωρούνται από οίδημα στον δεξιό τετρακέφαλο και στην αριστερή γάμπα αντίστοιχα, ενώ ο Σκόνδρας υποφέρει από ιογενή γαστρεντερίτιδα. Στον «δικέφαλο» του Βορρά, πάντως, κατάφεραν τελικά να αντιστρέψουν τα δεδομένα και να αποκτήσουν τον Μάρκο Βελλίδη από τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην προσπάθεια που κάνουν για να λύσουν το πρόβλημα που έχουν στη θέση του τερματοφύλακα. Ο Ελληνας γκολκίπερ θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ για τα επόμενα δυόμισι χρόνια. Για τη σημερινή αναμέτρηση όμως γάντια βασικού αναμένεται να φορέσει ο Ρόμπιν Ολσεν.

Στη Λιβαδειά, η τοπική ομάδα, κόντρα στον Ατρόμητο (17.15), αναζητά την πρώτη της νίκη μέσα στο 2016. Ο Ακης Μάντζιος έδωσε μεγάλο βάρος στη χθεσινή προπόνηση στις στημένες φάσεις και δεν επιφύλαξε κάποια έκπληξη στην αποστολή. Οι Βοιωτοί θέλουν τη νίκη για να μη χάσουν την επαφή τους με τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Στον Ατρόμητο θέλουν το «τρίποντο» για να διευρύνουν τη διαφορά τους από τον Πανθρακικό και να έχουν περισσότερη ηρεμία στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Γοδόι στη… Γοδόι

Ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Κεϊτά, ενώ ο Φερνάντο Γοδόι αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του για να συνεχίσει την καριέρα του στη Γοδόι Κρουζ: «Φεύγω κάπως στενοχωρημένος γιατί η ομάδα, βάσει της δουλειάς που ξεκίνησε το καλοκαίρι και του έμψυχου δυναμικού, δεν βρίσκεται στη θέση που της αρμόζει. Είμαι βέβαιος όμως ότι τα παιδιά και το τεχνικό επιτελείο θα κάνουν αυτό που πρέπει, ώστε στο τέλος της χρονιάς να έχουν πετύχει τους στόχους τους…».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή