Σούπερ και Φούτμπολ Λιγκ ζητούν ποσοστό στοιχήματος

Σούπερ και Φούτμπολ Λιγκ ζητούν ποσοστό στοιχήματος

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tη θεσμοθέτηση ποσοστού από τις εταιρείες που διοργανώνουν νόμιμα στοίχημα στην Ελλάδα ζήτησαν από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, οι πρόεδροι της Σούπερ Λίγκας και Φούτμπολ Λιγκ, Γ. Μποροβήλος και Σπ. Καλογιάννης, αντίστοιχα.

Στη συνάντηση που έγινε προχθές υποστήριξαν ότι οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται διαδικτυακά και μη στην Ελλάδα, χρησιμοποιούν τη διακριτική ονομασία των ομάδων, περιλαμβάνοντάς τες στα κουπόνια τους, χωρίς να υπάρχει ανταποδοτικότητα. Τόνισαν δε ότι στο εξωτερικό υπάρχει πρόβλεψη οικονομικής ενίσχυσης των ομάδων μέσω απόδοσης ποσοστού. Η πολιτική ηγεσία του Αθλητισμού άκουσε τα επιχειρήματά τους και δεσμεύθηκε να ανοίξει έναν κύκλο επαφών με τους εκπροσώπους των εταιρειών διοργάνωσης στοιχήματος, προκειμένου να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις τους.

Δεν αποκλείεται στο σημερινό Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας η πρόταση αυτή να αποτελέσει εισήγηση προς τη νομοπαρασκευαστική επιτροπή του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού αναφορικά με το υπό εκπόνηση αθλητικό νομοσχέδιο.

Η Σούπερ Λίγκα στερείται φέτος κεντρικού χορηγού του πρωταθλήματός της, έπειτα από το ναυάγιο της διαπραγμάτευσης με τον ΟΠΑΠ, ενώ οι ομάδες που μετέχουν σε αυτό, έχουν υπογράψει μεμονωμένες χορηγίες είτε με τον ΟΠΑΠ είτε με τη Στοίχημαν. Οσον αφορά τη Φούτμπολ Λιγκ, ο ΟΠΑΠ είναι κεντρικός χορηγός του πρωταθλήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή