Ολες οι «πράσινες» δυνάμεις στον αγώνα

Ολες οι «πράσινες» δυνάμεις στον αγώνα

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπόθεση όλης της παναθηναϊκής οικογένειας, και όχι μόνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, είναι ο «πόλεμος χαρακωμάτων» που έχει ξεσπάσει μετά την απόφαση του κ. Κοντονή να κλείσουν έως το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος οι θύρες 13 και 14 της Λεωφόρου. Η νέα κίνηση διαμαρτυρίας ήταν η συγκέντρωση περίπου 500 οπαδών του Παναθηναϊκού χθες το βράδυ έξω από τη Βουλή. Εκλεισαν για 15 λεπτά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στη Βασιλίσσης Σοφίας, όπου φώναξαν συνθήματα κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Εν συνεχεία πήγαν στα γραφεία των ΑΝΕΛ στη Συγγρού και κατέληξαν σ’ αυτά της Ν.Δ. Ηταν ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια.

Μετά την ΠΑΕ, τον Ερασιτέχνη και τους οργανωμένους οπαδούς, στα χαρακώματα μπαίνει πλέον και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία προανήγγειλε σφοδρή επίθεση κατά του κ. Κοντονή, μέσω έκτακτης συνέντευξης Τύπου. «Η παναθηναϊκή οικογένεια βρίσκεται σε πόλεμο, και αυτό είναι πια προφανές! Με αφορμή λοιπόν και τα τελευταία γεγονότα που πλήττουν το μέγεθος και το κύρος του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, του Παναθηναϊκού μας, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (22/1) στις 12.00 στην Αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, με την υποσημείωση ότι «θα ακούσετε όσα δεν φαντάζεστε», όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά από στέλεχος της ομάδας.

• Με τον Εσιέν να κάνει θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο (15.00) αγώνα στη Λιβαδειά. Ενιωσε ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να μην πιεστεί περισσότερο, ώστε να περιοριστούν οι πιθανότητες απουσίας του από το ματς με τον Λεβαδειακό. Στο ιατρικό δελτίο μπήκε και ο Γιούρι Μαμούτε. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι στο παιχνίδι με την Κ-20 υπέστη τράβηγμα και όχι θλάση, τραυματισμός που θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για περίπου δύο εβδομάδες.

• Συνεχίζεται η αναζήτηση για κεντρικό αμυντικό, με τον Γκόρντον Σίλντενφλεντ να είναι στη λίστα, αλλά με λίγες πιθανότητες επιστροφής. Με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ να έχει τον πρώτο λόγο, η υπόθεση είναι περίπλοκη και σίγουρα ακριβή.

• Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία, η Τζένοα παρακολουθεί την εξέλιξη του Λάζαρου Λάμπρου. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός θεωρείται μεγάλο ταλέντο, αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα.

• Αρνητική ήταν απάντηση στην πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα για δανεισμό των Χουχούμη, Γιαννακόπουλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή