Σύντομα

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στη σκιά του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, θα πραγματοποιηθούν σήμερα οι υπόλοιπες έξι αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Στις 17.00: Καβάλα – Τρίκαλα, Αρης – Αρκαδικός, Κόροιβος – Απόλλων Π., Ρέθυμνο – Κολοσσός, Κηφισιά – ΠΑΟΚ, ΑΕΚ – Λαύριο. Για την 12η αγωνιστική της Α1 γυναικών: 16.00: Αθηναϊκός – Αρης Πετρούπολης, 19.00: Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Πρωτέας Βούλας.

ΠΟΛΟ: Το χάλκινο μετάλλιο διεκδικεί σήμερα η εθνική ομάδα των ανδρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Βελιγράδι. Ο μικρός τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 17.15.

ΒΟΛΕΪ: Το ντέρμπι του Παμβοχαϊκού με τον Φοίνικα Σύρου (18.00) ξεχωρίζει σήμερα στα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Στις άλλες αναμετρήσεις: 18.00: Ολυμπιακός – Ηρακλής, Εθνικός Αλ. – Λαμία, 19.00: Παναχαϊκή – Ορεστιάδα, 20.00: Αρης – ΠΑΟΚ.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Η αναμέτρηση του Διομήδη Αργους με τον Δούκα (19.00) ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Οι άλλοι αγώνες: 16.00: ΧΑΝΘ – Ποσ. Λουτρακίου, 18.00, Αερωπός – ΑΕΚ, Αρχέλαος – Φίλιππος Βέροιας και Φοίβος – ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ. Για τη 12η αγωνιστική της Α1 γυναικών θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: 12.30: ΠΑΟΚ – Φιλώτας Φλώρινας, 16.00: Μ. Αλέξανδρος – Αμύντας, 18.00: Φέτα Ηπειρος Αν. Αρτας – ΟΦ Νέας Ιωνίας.

ΠΑΛΗ: Στο γυμναστήριο της Ζωφριάς διεξάγονται σήμερα και αύριο τα πανελλήνια πρωταθλήματα της ελληνορωμαϊκής, της ελευθέρας και της πάλης γυναικών. Από τους νικητές των κατηγοριών θα επιλεγούν οι παλαιστές που θα αγωνιστούν στα προλυμπιακά τουρνουά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή