Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής. Επίσης, ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Βοιωτία. Συνοπτικά το πρόγραμμα του διημέρου: 15.00 Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός, 17.15: Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα, Βέροια – Παναιτωλικός, 19.30: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Τη Δευτέρα: 19.30: Ηρακλής – Πλατανιάς.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ: Ο Κισσαμικός φιλοξενεί την Κέρκυρα, σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής. Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα: 15.00 Καλλιθέα – Πανελευσινιακός, Αχαρναϊκός – Λαμία, Αγροτικός Αστέρας – Παναχαϊκή, Κισσαμικός – Κέρκυρα, Ζάκυνθος – Παναιγιάλειος, Ολυμπιακός Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανσερραϊκός – Εργοτέλης.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου, Αρης υποδέχεται την Καβάλα για την 20ή αγωνιστική. Για τη 16η αγωνιστική του 4ου ομίλου, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Εθνικό στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η σέντρα και των δύο αγώνων θα γίνει στις 15.00.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Αύριο στις 19.00, στο ΣΕΦ, θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Σήμερα στις 17.30, οι «αιώνιοι» θα αναμετρηθούν και σε επίπεδο γυναικών, στο ΔΑΚ Γλυφάδας. Επίσης, σήμερα για τη 12η αγωνιστική της Α1 γυναικών: 12.00: ΠΑΟΚ – Νίκη Λευκάδας, Ιπποκράτης – Τερψιθέα,

ΒΟΛΕΪ: Με το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Κηφισιά (17.30) θα ολοκληρωθεί αύριο η 14η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Για τη 14η ημέρα της Α1 γυναικών θα γίνουν σήμερα τα παιχνίδια: 17.30: Ηλιούπολη – Φιλαθλ. Λαρισαϊκός, 19.00: Πορφύρας – ΑΕΚ.

ΠΑΛΗ: Στο γυμναστήριο της Ζωφριάς ολοκληρώνονται σήμερα τα πανελλήνια πρωταθλήματα της ελληνορωμαϊκής, της ελευθέρας και της πάλης γυναικών. Από τους νικητές των κατηγοριών θα επιλεγούν οι παλαιστές που θα αγωνιστούν στα προολυμπιακά τουρνουά.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανελλήνιο (15.00) ολοκληρώνεται σήμερα η 14η αγωνιστική της Πρέμιερ (Α1 ανδρών). Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς και ο Πανελλήνιος στην 7η (13 βαθμοί).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή