Νίκες για Ολυμπιακό και Καλλονή, ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη

Νίκες για Ολυμπιακό και Καλλονή, ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε θρίλερ εξελίχθηκε ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τους πρωταθλητές να παίρνουν τελικά τους τρεις βαθμούς κερδίζοντας με σκορ 1-0, χάρη σε γκολ του Πουλίδο στο 74ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα, όμως η Ξάνθη εμφανίστηκε πολύ ανταγωνιστική στο Φάληρο και χρειάστηκαν οι επεμβάσεις του Ρομπέρτο προκειμένου οι ερυθρόλευκοι να μη δεχτούν πρώτοι το γκολ.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος, όταν δημιούργησαν τις φάσεις για το γκολ, κυρίως χάρη στις πολύ καλές προσπάθειες του Πουλίδο.

Τελικά, το γκολ του μεξικανού έκρινε την αναμέτρηση, χαρίζοντας στους Πειραιώτες την 18η νίκη τους σε 19 αγωνιστικές.

«Λευκή» ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη

Τα δοκάρια στέρησαν από τον Πανιώνιο το «τρίποντο» στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη.

Οι «κυανέρυθροι», είδαν τους Βλάχο (3`) και Μασούρα (5`) να σημαδεύουν τα δοκάρια του Μπαντή, με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν (0-0) και τους φιλοξενούμενους να μένουν σίγουρα πιο ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.

Νίκη – ανάσα για Καλλονή

Νίκη που της επιτρέπει να διεκδικήσει την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα, πήρε η Καλλονή, που επιβλήθηκε του Πανθρακικού με σκορ 2-0 στη Μυτιλήνη.

Η γηπεδούχος ομάδας είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης για 13 αγωνιστικές και το έκανε απέναντι τον έτερο ουραγό του πρωταθλήματος.

Οι νησιώτες κέρδισαν χάρη σε γκολ του Φαβάλι (53`) και του Αναστασιάδη (85`).

Η ομάδα της Κομοτηνής έπειτα από την ήττα αυτή θα πρέπει να κάνει επίσης σκληρό αγώνα προκειμένου να κρατηθεί στην κατηγορία. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή