Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Για την πρώτη θέση και το γόητρο

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Για την πρώτη θέση και το γόητρο

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό με το οποίο κλείνει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League μονοπωλεί το ενδιαφέρον σήμερα, Δευτέρα, στα αθλητικά δρώμενα της χώρας.

Οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση και ο αγώνας αυτός είναι μια ευκαιρία για να τονωθεί το ηθικό και στα δύο στρατόπεδα, έπειτα από τις ήττες που γνώρισαν αμφότερες στην Ευρωλίγκα (ο Παναθηναϊκός στη Ρωσία από την Λοκομοτίβ Κουμπάν και ο Ολυμπιακός στο Κάουνας από τη Ζαλγκίρις).

Σφαιρόπουλος και Τζόρτζεβιτς θα προσπαθήσουν να δώσουν την ώθηση που απαιτείται στους καλαθοσφαιριστές, προκειμένου να υπάρξει αντεπίθεση και από τις δύο πλευρές, σε όλα τα μέτωπα και ειδικά σε αυτό της αναπτέρωσης του ηθικού, αφού η συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αναμένεται να είναι κάτι περισσότερο από δύσκολη. Τόσο οι ερυθρόλευκοι, όσο και οι πράσινοι, απειλούνται με αποκλεισμό από τη συνέχεια, εφόσον δεν ανεβάσουν την απόδοσή τους.

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Παπανικολάου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, όμως δεν είναι έτοιμος κι έτσι δεν έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή των γηπεδούχων, όπως και ο Ματ Λοτζέσκι που ναι μεν αποθεραπεύτηκε όμως χρειάζεται προπονήσεις για να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο.

Τέλος, για τους γηπεδούχους θα λείψει και ο Σον Τζέιμς που αποχώρησε από την ομάδα οικειοθελώς, αφού ενημέρωσε το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση ότι δεν μπορούσε να προσφέρει τα απαιτούμενα.

Χωρίς απουσίες θα κατέβει ο Παναθηναϊκός στο Φάληρο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Πηλοΐδης, Κορομηλάς και Παπαπέτρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή