Τρικυμία με Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ

Τρικυμία με Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέχρι και τρεις αγωνιστικές είναι πιθανό να τιμωρηθεί ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ για την αντίδρασή του στον Σιμόες της ΑΕΚ που στοίχισε την αποβολή του από τον κυριακάτικο αγώνα. Το φύλλο αγώνα είναι επιβαρυντικό για τον Βούλγαρο επιθετικό, που όχι μόνο δεν έχει βρει τα πατήματά του ύστερα από σχεδόν πέντε μήνες στην Ελλάδα, αλλά έγινε και αρνητικός πρωταγωνιστής. Κινδυνεύει να χάσει όχι απλώς τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο, αλλά και αυτούς που έρχονται με τον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό, παρότι εξακολουθεί να έχει την απόλυτη στήριξη του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Ο ομογενής επιχειρηματίας, μάλιστα, ήταν εκνευρισμένος με τον Ιγκόρ Τούντορ για τις επιλογές του και τα όσα δήλωσε μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και μιλώντας με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Φρανκ Αρνεσεν του ζήτησε ούτε λίγο ούτε πολύ να επαναφέρει τον Κροάτη στην… πραγματικότητα.

Δεν έχει και πολύ άδικο ο Σαββίδης, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Τούντορ δείχνει πως έχει χάσει το παιχνίδι. Με 18 διαφορετικές ενδεκάδες σε 19 αγωνιστικές, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που ακόμα ψάχνει να βρει την ταυτότητά του.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά παρέμεινε στην Αθήνα και προπονήθηκε στα Σπάτα, γιατί αύριο παίζει αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο, έχοντας δύο προβλήματα. Ο Μιγκέλ Βίτορ με ενοχλήσεις στο ισχιακό νεύρο και ο Στέλιος Κίτσιου με χτύπημα στα πλευρά είναι αμφίβολοι για τον αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Στο μεταξύ, ο Ρόμπιν Ολσεν είναι πολύ πιθανό να δοθεί δανεικός στην Κοπεγχάγη, γιατί είναι ξεκάθαρο ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ιγκόρ Τούντορ. «Είχα συζητήσεις με τον Στάλε Σολμπάκεν (προπονητή των Δανών) τις προηγούμενες 48 ώρες και ήταν θετικός στην προοπτική της απόκτησης Ολσεν, τώρα θα δούμε τι θα συμβεί» τόνισε ο Αρνεσεν σε δανέζικα μέσα ενημέρωσης.

Ωρα μεταγραφών

Η νίκη επί του ΠΑΟΚ και η εδραίωση στη δεύτερη θέση ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσαν να περιμένουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, οι οποίοι στρέφουν καταρχήν το βλέμμα τους στο μεταγραφικό μέτωπο. Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο είχαν χθες σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ και σήμερα μαζί με τον τεχνικό της ομάδας, Γκουστάβο Πογιέτ θα καθορίσουν τους νέους μεταγραφικούς στόχους μετά την αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση του Ορλάντο Σα.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται και η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, αφού η απόδοση του Θέσαρ Αρθο εξακολουθεί να κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα. Ο Ισπανός που και την Κυριακή υπέπεσε σε αρκετά λάθη, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο του ηγέτη της «κιτρινόμαυρης» άμυνας, παρότι δείχνει ποιοτικά στοιχεία στο παιχνίδι του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή