Υποψία για «στημένο» στο αυστραλιανό Οπεν

Υποψία για «στημένο» στο αυστραλιανό Οπεν

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οσμή» ύποπτου παιχνιδιού αναδύθηκε στο αυστραλιανό Οπεν. Εταιρείες στοιχήματος ενημέρωσαν τις αρμόδιες αρχές του τένις ότι παρατηρήθηκε ασυνήθιστα μεγάλος όγκος πονταρίσματος σε παιχνίδι του μεικτού στη Μελβούρνη. Πρόκειται για τον αγώνα Χλαβάτσκοβα/Κούμποτ – Αρουαμπαρένα/Μαρέρο. Σε δηλώσεις τους στην εφημερίδα «New York Times», οι Αρουαμπαρένα και Μαρέρο αρνήθηκαν οποιαδήποτε ανάμειξή τους σε παράνομο στοιχηματισμό, ενώ ο Ισπανός υποστήριξε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο και για τον λόγο αυτό δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Από την πλευρά τους, οι Κούμποτ και Χλαβάτσκοβα δήλωσαν έκπληκτοι μόλις τους μετέφεραν τις σχετικές πληροφορίες.

Στα αγωνιστικά, την τελευταία θέση της «οκτάδας» του αυστραλιανού Οπεν εξασφάλισε ο Αντι Μάρεϊ, επικρατώντας του Μπέρναρντ Τόμικ με 6-4, 6-4, 7-6 (4) στη φάση των «16». Ο Βρετανός τενίστας προκρίθηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στον προημιτελικό γύρο του πρώτου κατά χρονολογική σειρά τουρνουά γκραν σλαμ κάθε έτους. Εκεί, όπου θα αντιμετωπίσει τον έμπειρο Ισπανό, Νταβίντ Φερέρ, ο οποίος απέκλεισε τον Τζον Ισνερ.

Ο Μάρεϊ που βρίσκεται στο νούμερο 2 του ταμπλό, έχει πολλές πιθανότητες να παίξει για πέμπτη φορά στον τελικό της Μελβούρνης. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως στις 21 συναντήσεις του με τον Φερέρ, έχει επικρατήσει 15 φορές. «Ο Φερέρ παίζει πολύ καλά. Σε κάνει να προσπαθείς πολύ σκληρά και είναι στην κορυφή του αθλήματος για 10 χρόνια. Είναι πολύ έμπειρος» δήλωσε ο Μάρεϊ μετά τη νίκη του επί του Τόμικ.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη διαχείριση της πρόσφατης περιπέτειας υγείας που είχε ο πεθερός του: «Οι τελευταίες ημέρες ήταν πολύ δύσκολες, με πολλά έντονα συναισθήματα. Ελπίζω τώρα να πάω πιο χαλαρός στο επόμενο παιχνίδι μου». Στην προημιτελική φάση βρίσκονται αντιμέτωποι οι Φέντερερ – Μπέρντιχ, Τζόκοβιτς – Νισικόρι, Ράονιτς – Μονφίς και Μάρεϊ – Φερέρ.

Να σημειωθεί πως στο ταμπλό των τζούνιορς του αυστραλιανού Οπεν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προχώρησε στη φάση των «16», πετυχαίνοντας δύο νίκες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή