«Χτίζουν» μέλλον οι «πράσινοι»

«Χτίζουν» μέλλον οι «πράσινοι»

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Αντρέα Στραματσόνι να κρατά την μπαγκέτα και να δίνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα στην ομάδα, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να κάνει κινήσεις με ορίζοντα το παρόν και το μέλλον. Οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον 28χρονο Βραζιλιάνο στόπερ Ροντρίγκο Μολέδο και τον 22χρονο τερματοφύλακα Οδυσσέα Βλαχοδήμο, αδελφό του Παναγιώτη που αποκτήθηκε πρόσφατα από τους «πράσινους» χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί ακόμα το συμβόλαιό του. Ο πρώτος βρίσκεται από χθες στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες θα είναι εξονυχιστικές διότι τον Μάρτιο του 2014 υποβλήθηκε σε μια επέμβαση στο πόδι και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Είχε συμμετοχές μόνο με τη β΄ ομάδα της Ιντερνασιονάλ, είναι όμως έμπειρος παίκτης, με καλό βιογραφικό κι αν κριθεί ιατρικά έτοιμος, θα υπογράψει συμβόλαιο 1,5 χρόνου.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Γερμανίας και ανήκει στη Στουτγκάρδη, με την οποία δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής. Οι διαπραγματεύσεις είναι στο τελικό στάδιο και αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Βλαχοδήμος αναμένεται στην Αθήνα αύριο για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές ως ελεύθερος, με τη Στουτγκάρδη να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 30%. Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός έχει ειδοποιήσει τους Βέμερ και Ατζαγκούν ότι δεν υπολογίζονται. Αν δεν βρουν ομάδα, θα δοθούν δανεικοί ή θα μείνουν εκτός πλάνων μέχρι το καλοκαίρι.

• Δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές οι ενοχλήσεις του Μπεργκ στον δικέφαλο, αλλά επειδή είναι η 4η φορά που ταλαιπωρείται στο ίδιο σημείο, μάλλον θα μείνει προληπτικά εκτός πλάνων για το αυριανό ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο.

• Να πέσουν οι τόνοι ζήτησε από τον Γιάννη Αλαφούζο ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να παραθέτει κατά τη συνάντησή τους τις απόψεις του για τα κακώς κείμενα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

• Σε μια συμβολική κίνηση, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι όλες οι θύρες της Λεωφόρου θα ονομάζονται στο εξής «Θύρα 13».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή