Απόδειξέ το…

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νέο… κρούσμα με τον Μπερμπάτοφ με την απευθείας κόκκινη κάρτα, στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, ανέδειξε για άλλη μία φορά ένα τεράστιο θέμα. Το κατά πόσον τα «μεγάλα ονόματα», αλλά σε προχωρημένη ηλικία, μπορούν να βοηθήσουν τις ομάδες μας και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υπήρξαν πράγματι κάποιοι που ήρθαν να συμπληρώσουν τα… ένσημα, αλλά και ορισμένοι που τίμησαν με το παχυλό μεροκάματό τους και προσέφεραν. Υπάρχουν στο τρέχον πρωτάθλημα τρεις ποδοσφαιριστές που, πριν από κάποια χρόνια, ούτε στη φαντασία μας δεν θα είχαμε σκεφτεί πως θα αγωνιζόταν σ’ αυτό.

Καμπιάσο, Εσιέν και Μπερμπάτοφ φόρεσαν αντίστοιχα τις φανέλες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Οι προσδοκίες των οπαδών πολλές. Προς το παρόν όμως, κανείς από τους τρεις δεν έδειξε πως κάνει τη διαφορά.

Ο Γάλλος του Παναθηναϊκού προσπαθεί να μπει πλήρως σε αγωνιστικό ρυθμό. Σίγουρα, το ταλέντο τού περισσεύει για να βοηθήσει τους «πράσινους» στο Κύπελλο και στα πλέι οφ.

Ο Βούλγαρος του ΠΑΟΚ είναι απαραίτητο να τα βρει με τον… εαυτό του. Αν το έχει μετανιώσει που ήρθε στην Ελλάδα, πρέπει να τιμήσει τα λεφτά που παίρνει, να προσφέρει τον καλύτερό του εαυτό και να φύγει με το κεφάλι ψηλά και όχι όπως εγκατέλειψε προχθές το ΟΑΚΑ.

Τέλος ο Αργεντινός των «ερυθρολεύκων» έχει την καλύτερη παρουσία. Ομως δεν αρκεί να βοηθάει μόνο σε ματς με πιο αδύναμους αντιπάλους. Ο Ολυμπιακός τον απέκτησε για τα δύσκολα παιχνίδια της Ευρώπης. Στους αγώνες με την Αντερλεχτ, αν χρησιμοποιηθεί, θα έχει την ευκαιρία να πείσει τους φιλάθλους ή να τους απογοητεύσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή