Με τον αέρα του Κυπελλούχου ο Ολυμπιακός με Αστέρα

Με τον αέρα του Κυπελλούχου ο Ολυμπιακός με Αστέρα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον δρόμο της υπεράσπισης του τίτλου του κυπελλούχου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός βρίσκει απόψε απέναντί του τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης, 19.30). Είναι το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον προημιτελικό γύρο της διοργάνωσης, με τη ρεβάνς να έχει προγραμματιστεί να γίνει την επόμενη Τετάρτη στην Αρκαδία. Ο Μάρκο Σίλβα άφησε εκτός αποστολής τους Ντομίνγκεζ, Σαλίνο, Κασάμι, Σεμπά, Βούρο, Αυλωνίτη, Μπουχαλάκη, Λάτσι, Χουτεσιώτη, Σάλιακα, Φινμπόγκασον καθώς και τους τραυματίες Ντα Κόστα, Καμπιάσο και Ερνάνι.

Αν και ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ανοίγει τα χαρτιά του αναφορικά με την ενδεκάδα, σε σύστημα 4-2-3-1 αναμένεται να παίξουν ο Ρομπέρτο κάτω από την εστία, οι Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας και Μασουακού στην άμυνα, οι Μιλιβόγεβιτς και Ζντιέλαρ σε ρόλο αμυντικών μέσων, οι Ντουρμάζ, Φορτούνης και Πάρντο στη μεσαία γραμμή και ο Ιντέγε στην επίθεση. Στη διάθεση του Σίλβα είναι και οι Καπίνο, Φουστέρ, Κολοβός, Μανιάτης, Πουλίδο, Ρέτσος και Τσιμίκας. Χθες, η Σταντάρ Λιέγης ανακοίνωση τη συμφωνία με τον Ματιέ Ντοσεβί για την υπογραφή συμβολαίου έως το 2020. Οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν τα δικαιώματά του, αναμένεται να βάλουν στα ταμεία τους περίπου 1.300.000 ευρώ.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει τον Ταξιάρχη Φούντα o οποίος ταλαιπωρείται από θλάση 1ου βαθμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή