Κύπελλο: Ανοιχτοί λογαριασμοί για ΠΑΟ και Ατρόμητο

Κύπελλο: Ανοιχτοί λογαριασμοί για ΠΑΟ και Ατρόμητο

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη ρεβάνς του Περιστερίου θα κριθεί η πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, μετά την λευκή ισοπαλία τους το απόγευμα της Τετάρτης στη «Λεωφόρο».

Το παιχνίδι ήταν φτωχό σε φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να κλείνουν τους διαδρόμους στην ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι, αφήνοντας ελάχιστα περιθώρια για ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας στον Κουτρουμπή, για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο.

Ελαφρύ προβάδισμα για ΠΑΟΚ

Νωρίτερα, ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Πανιώνιος και ΠΑΟΚ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι με το εκτός έδρας γκολ που σημείωσαν απέκτησαν ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης, προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό με σκόρερ τον Πέλκα, ωστόσο η απάντηση των «κυανέρυθρων» ήταν άμεση, με τον Μασούρα να ισοφαρίζει στο 34’ και να διαμορφώνει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή