«Πράσινη» πορεία στην οικία του Αλ. Τσίπρα

«Πράσινη» πορεία στην οικία του Αλ. Τσίπρα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ πιο ορμητικοί και εύστοχοι από την ίδια την ομάδα τους αποδείχθηκαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ενώ οι παίκτες του Στραματσόνι απέτυχαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα του Ατρόμητου, μένοντας στο 0-0 στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, οι «πράσινοι» οπαδοί όχι μόνο βρήκαν τον δρόμο για το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα, αλλά έφτασαν και έξω από την πόρτα του! Μετά το τέλος του αγώνα της Λεωφόρου και αφού πρώτα έδωσαν ραντεβού έξω από τα κεντρικά γραφεία της θύρας 13 στη Λ. Αλεξάνδρας, περίπου 2.000 οπαδοί πήγαν με μηχανοκίνητη πορεία στην Κυψέλη, έφτασαν μέχρι το σπίτι του πρωθυπουργού, φώναξαν συνθήματα κατά της απόφασης του υφυπουργού Αθλητισμού να κλείσουν οι θύρες 13-14 και εν συνεχεία αποχώρησαν γύρω στις 20.30, χωρίς να λάβουν μεγαλύτερη έκταση οι μικρές εστίες έντασης που δημιουργήθηκαν όταν παρενέβη η αστυνομία για να τους απομακρύνει. Εγινε χρήση χημικών, ενώ μερικοί οπαδοί προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ, έξω από την οποία μεταφέρθηκε η διαδήλωση.

Εύστοχη αποδείχθηκε και η διοίκηση του Παναθηναϊκού καθώς κατάφερε να ξεπεράσει αρκετά εμπόδια σε σύντομο χρονικό διάστημα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Λούκας Βιγιαφάνες. Οι «πράσινοι» ήλθαν σε συμφωνία τόσο με την Ιντεπεντιέντε, στην οποία ανήκει ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, όσο και με τον Παναιτωλικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή