Ηρακλής και μεταγραφές στο προσκήνιο της ΑΕΚ

Ηρακλής και μεταγραφές στο προσκήνιο της ΑΕΚ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εν μέσω μεταγραφικών αναζητήσεων, ΑΕΚ και Ηρακλής αναμετρώνται σήμερα (19.30) στο ΟΑΚΑ στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό για το Κύπελλο.

Η Ενωση προέρχεται από σερί θετικών αποτελεσμάτων και θέλει ένα σκορ ασφαλείας εν όψει του επαναληπτικού στο Καυταντζόγλειο στις 4/2. Παράλληλα, όμως, στον «Δικέφαλο» προσπαθούν να «τρέξουν» και τις μεταγραφικές υποθέσεις οι οποίες είναι ακινητοποιημένες. Οι προτάσεις του Πογιέτ μοιάζουν «τσουχτερές» για το πορτοφόλι της ΑΕΚ και ως αποτέλεσμα, το ρόστερ παραμένει ίδιο και απαράλλαχτο. Στην υπόθεση του επιθετικού, ο Τσέχος Τόμας Πέκχαρτ είναι η πιο βατή λύση αλλά δεν ενθουσιάζει τον τεχνικό της Ενωσης. Κολλημένη είναι και η περίπτωση του σέντερ μπακ από τη στιγμή που ο Αρθο (έμεινε εκτός αποστολής) δεν φέρνει πρόταση για να αποχωρήσει, ενώ εφικτή είναι η απόκτηση του 22χρονου Αργεντινού Ισνάλντο που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης.

Για τον σημερινό αγώνα ο Πογιέτ υπολογίζει στους: Ανέστη, Ντούνη, Σοϊλέδη, Ντίντακ, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο, Σβάρνα, Γκάλο, Μπακάκη, Βασιλαντωνόπουλο, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλο, Μπουονανότε, Βάργκας, Μπαρμπόσα, Τζεμπούρ, Αραβίδη και Πλατέλλα.

Ο Ηρακλής που απέκτησε τον Λεοζίνιο θα έχει στο ΟΑΚΑ τους: Χουάντερσον, Περνίς, Καρασαλίδη, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρη, Μπουκουβάλα, Σαραμαντά, Τσότρα, Αβραμίδη, Πουρτουλίδη, Ιντζόγλου, Ζαμπάζη, Κυριακίδη, Λουκίνα, Πασά, Τσιλιανίδη, Αμαραντίδη, Μπουλούτ και Βέλλιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή