Super League: Νίκη στα Χανιά για τον Παναθηναϊκό

Super League: Νίκη στα Χανιά για τον Παναθηναϊκό

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διάολου Κάλτσα(ς) ήταν ο Παναθηναϊκός στα Περιβόλια και χάρη σε δύο γκολ του Νίκου Καλτσά επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Πλατανιά (2-3), σε ένα χορταστικό ματς που σημαδεύτηκε ωστόσο από τους τραυματισμούς του Τελάντερ και του Μπουμάλ.

Το Τριφύλλι έκανε πολύ λιγότερες τελικές από κάθε άλλο του ματς επί Στραματσόνι είχε ωστόσο αποτελεσματικότητα και συνέχισε το νικηφόρο σερί του εκτός έδρας όπου μετράει πλέον τρία "τρίποντα" στα ματς με Καλλονή, Λεβαδειακό και Πλατανιά.

Ο Καλτσάς «χτύπησε» εις διπλούν (στο τέλος του πρώτου μέρους και στις αρχές του δεύτερου), ο Κλωναρίδης έβαλε εξίσου το λιθαράκι του και το τριφύλλι έφυγε με τους τρεις βαθμούς από τα Χανιά παρά την μεγάλη προσπάθεια των γηπεδούχων που μείωσαν δύο φορές με τους Ράμο και Γουνδουλάκη.

Πύρρειος αναδείχθηκε η νίκη για τον Παναθηναϊκό που «έχασε» με τραυματισμούς τους Τελάντερ-Μπουμάλ στην επανάληψη. Ο πρώτος θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες και ο δεύτερος για ένα μήνα.

Η αποχώρηση του Δανού «ανάγκασε» τον Εσιέν να παίξει ως στόπερ (ελλείψει άλλων επιλογών), κάτι που έδωσε την ευκαιρία στους Κρητικούς (και με την είσοδο Μιλούνοβιτς) να πετύχουν και τα τέρματά τους και να μείνουν στο «κόλπο» θετικού αποτελέσματος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πλατανιάς (Γ. Παράσχος): Σωτηρίου- Κουλιμπαλί, Μπανανά, Δημήτρης, Σελίν- Γκνιάτιτς, Μουνάφο (57' Μιλούνοβιτς)- Μενδρινός (82' Ανγκούλο), Γουνδουλάκης, Αποστολόπουλος (63' Ντίνας)- Ράμος.

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ -Μέστο, Τελάντερ (λ.τ. 51' Λουντ), Ταυλαρίδης, Πράνιτς- Καλτσάς (67' Μπουμάλ, λ.τ. 83' Εβαντζελίστα), Ζέκα, Εσιέν, Αμπεϊντ- Πέτριτς- Κλωναρίδης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή