Διπλή μεταγραφική άφιξη για την ΑΕΚ

Διπλή μεταγραφική άφιξη για την ΑΕΚ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εστω και την ύστατη ώρα, η ΑΕΚ πραγματοποίησε δύο μεταγραφές, ενισχύοντας την επιθετική και τη μεσαία γραμμή της. Αποκτήθηκαν οι Τόμας Πέκχαρτ και Μπρούνο Ζουκουλίνι.

Ο Πέκχαρτ είναι Τσέχος, διεθνής με την εθνική ομάδα από το 2010 έως το 2013, αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός και μέχρι πρότινος βρισκόταν στη γερμανική Ινγκολσταντ, με την οποία είχε τέσσερις συμμετοχές τη φετινή σεζόν. Σημαντικότεροι σταθμοί της καριέρας του ήταν η Σλάβια και η Σπάρτα Πράγας, η Νυρεμβέργη αλλά και η αγγλική Σαουθάμπτον. Ο Πέκχαρτ αποκτήθηκε για 1,5 χρόνο, έχει ύψος 1,94 μ. και στο συμβόλαιό του προβλέπεται δικαίωμα ανανέωσης σε περίπτωση που πείσει για την αξία του τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Ο Ζουκουλίνι είναι 22 ετών και αποκτήθηκε για τους επόμενους 6 μήνες δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι. Σε περίπτωση που η αγγλική ομάδα δεν επιθυμεί να τον κρατήσει μετά το καλοκαίρι, και ο παίκτης προσαρμοστεί στην ΑΕΚ, ενδέχεται να επεκτείνει τον δανεισμό του.

Ο Δημήτρης Ανάκογλου παραχωρήθηκε δανεικός στη Βέροια, μέχρι το καλοκαίρι.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, τρεις παίκτες των «ερυθρόλευκων» σήκωσαν άγκυρα από το Λιμάνι.

Ο αρχηγός Γιάννης Μανιάτης συμφώνησε με τη Σταντάρ Λιέγης και θα αγωνιστεί στο Βέλγιο έως το τέλος της περιόδου. Η ομάδα της Λιέγης δεν έχει δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του το καλοκαίρι, και αποκτήθηκε για να καλυφθεί το κενό του Σαμπού Γιαταμπαρέ, ο οποίος κατέληξε στη Βέρντερ Βρέμης.

Η Στουρμ Γκρατς απέκτησε τον Τάσο Αυλωνίτη με τη μορφή δανεισμού. Μάλιστα προβλέπεται η δυνατότητα απόκτησής του μόλις λήξει η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος. Επιπλέον, ο Αλφρεντ Φινμπόγκασον βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στο γερμανικό πρωτάθλημα και την Αουγκσμπουργκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή