Με Ντουρμάζ και Ζντιέλαρ στο Γιουρόπα

Με Ντουρμάζ και Ζντιέλαρ στο Γιουρόπα

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τζίμι Ντουρμάζ και ο Σάσα Ζντιέλαρ είναι τα νέα πρόσωπα στη λίστα του Ολυμπιακού, που εστάλη στην UEFA για τους αγώνες της νοκ άουτ φάσης του Γιουρόπα Λιγκ. O Σουηδός μεσοεπιθετικός και ο Σέρβος αμυντικός μέσος αντικατέστησαν τους Αλφρεντ Φινμπόγκασον και Γιάννη Μανιάτη, οι οποίοι συνεχίζουν την καριέρα τους στην Αουγκσμπουργκ και στη Σταντάρ Λιέγης αντίστοιχα.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν προχώρησε και σε τρίτη αλλαγή στη λίστα, σε σχέση με εκείνη που είχε επιλέξει για τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Eτσι, ο Φουστέρ και ο Κολοβός, οι οποίοι «φλέρταραν» με μία θέση στη λίστα, παρέμειναν ξανά εκτός, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να μην αντικαταστήσει είτε τον Μπουχαλάκη, είτε τον Ερνάνι.

Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά και αρκετούς παίκτες από την ομάδα νέων, ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να «σφραγίσει» απόψε το εισιτήριο που οδηγεί στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η νίκη του με 5-0 στο πρώτο ματς του Φαλήρου έχει δώσει διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς της Τρίπολης, που θα αρχίσει στις 19.30.

Εκτός πλάνων του Σίλβα βρίσκονται οι τραυματίες Καμπιάσο, Ερνάνι και Ντομίνγκες (ο τελευταίος θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο), και για αγωνιστικούς λόγους οι Ελαμπντελαουί, Ζντιέλαρ, Ιντέγε, Μιλιβόγεβιτς, Μασουακού, Μποτία, Ντουρμάζ, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σιόβας και Φορτούνης.

Στη διάθεση του Σίλβα είναι οι Μπουχαλάκης (για πρώτη φορά ύστερα από μήνες, καθώς έχει αποθεραπευτεί πλήρως), Ντα Κόστα, Φουστέρ, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Πουλίδο, Σαλίνο, Σεμπά, και οι νεαροί Βούρος, Τσιμίκας, Χουτεσιώτης, Λάτσι, Μανθάτης, Νικολάου, Πλέγας, Ρέτσος, Σάλιακας.

Το Σάββατο στις 14.00 θα τελεστεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7. Συνολικά, 21 άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους στα σκαλοπάτια της Θύρας 7, στις 8 Φεβρουαρίου 1981, μετά το τέλος του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ, που είχε λήξει 6-0. Αυτή είναι η μεγαλύτερη τραγωδία στα γήπεδα της χώρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή