Το πανόραμα της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

Το πανόραμα της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, αλλά και η μάχη για την 5η θέση των πλέι οφ, βρίσκονται στο επίκεντρο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 6-8 Φεβρουαρίου. Η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού δείχνει να έχει κριθεί, όμως η μάχη για την 5η προνομιούχο θέση ακόμα υφίσταται με κύριους ανταγωνιστές τον Αστέρα Τρίπολης και τον Πανιώνιο.

Το πρόγραμμα ανοίγει το μεσημέρι του Σαββάτου με το ματς Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης στο γήπεδο των Περιβολίων. Και οι δύο ομάδες  έχουν μεγάλο κίνητρο για την νίκη με την ομάδα της Τρίπολης όμως να «καίγεται» για το διπλό, που θα την εδραιώσει στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται το απόγευμα με τα ματς Λεβαδειακός-Πανθρακικός και Παναθηναϊκός-Ξάνθη. Νίκη… ασφαλείας θέλουν οι Βοιωτοί με τον καταδικασμένο Πανθρακικό, ενώ ο ενισχυμένος Παναθηναϊκός θέλει το τρίποντο απέναντι στην ομάδα της Ξάνθης για να μείνει κοντά στην 2η ΑΕΚ. 

Το πρόγραμμα της Κυριακής ανοίγει το ματς Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα. Η νίκη είναι το ζητούμενο και για τις δύο ομάδες προκειμένου να ξεφύγουν περισσότερο από τη ζώνη υποβιβασμού.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με τα ματς Ατρόμητος-ΑΕΚ και Βέροια-Καλλονή. Δύσκολη έξοδο έχει η ΑΕΚ η οποία θέλει να συνεχίσει το σερί νικών που έχει σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τον Μπρούνο Ζουκουλίνι και τον Τόμας Πέκχαρτ, τα νέα μεταγραφικά  αποκτήματα, θα έχει στην διάθεση του ο Γκας Πογέτ.

Η Βέροια φιλοξενεί την ουραγό Καλλονή και με νίκη θα πάρει βαθιά ανάσα παραμονής.

Το μεγάλο ντέρμπι, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, δεσπόζει στο πρόγραμμα της Κυριακής. Ματς γοήτρου για τον πρώτο Ολυμπιακό που θέλει να συνεχίσει το αήττητο στο πρωτάθλημα, ενώ ο «δικέφαλος του Βορρά» επιζητά ένα θετικό αποτέλεσμα, έχοντας στη σύνθεσή του το μεγάλο του αστέρι, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Η αγωνιστική κλείνει την Δευτέρα με το ματς Πανιώνιος-Παναιτωλικός. Την νίκη επιζητά η ομάδα της Νέας Σμύρνης και ελπίζει σε «στραβοπάτημα» του Αστέρα στα Χανιά, για να τον προσπεράσει στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

06/02/16

Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης 15.00

Λεβαδειακός – Πανθρακικός 17:15

Παναθηναϊκός-Ξάνθη 19:30

07/02/16

Ηρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα 15:00

Ατρόμητος-ΑΕΚ 17:15

Βέροια – ΑΕΛ Καλλονής 17.15

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 19.30

08/02/16

Πανιώνιος-Παναιτωλικός 19.30

Η Βαθμολογία

Ολυμπιακός 58

=============

ΑΕΚ 42

Παναθηναϊκός 38

ΠΑΟΚ 34

Αστέρας Τρίπολης 31

==============

Πανιώνιος 31

Παναιτωλικός 26

ΠΑΣ Γιάννινα 24

Λεβαδειακός 23*

Ηρακλής 23

Σκόντα Ξάνθης 22

Πλατανιάς 21

Ατρόμητος 19*

Βέροια 19

===============

Πανθρακικός 13

Καλλονή 10

* Εχουν από ένα ματς λιγότερο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή