Πίσω από τις κάμερες

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο σοβαρό κρούσμα

Αλλο ένα κρούσμα που κλονίζει την αξιοπιστία των μέχρι τον περασμένο Αύγουστο δικαστικών οργάνων της ΕΠΟ ήρθε στην επιφάνεια. Αφορά τον επί πολλά χρόνια πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων και αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου Ν. Λεοντή, για τον οποίο διατάχθηκε πειθαρχικός έλεγχος από τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο. Ο κ. Λεοντής κατηγορείται ότι παρανόμως και δίχως να είναι ενήμερος ο Αρειος Πάγος προήδρευε για εννέα χρόνια στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Αύγουστο επειδή άλλαξε ο νόμος.

ΜΠΛΟΥ.

«Διαφθορά στη ΓΓΑ»

Επιστολή – κόλαφο προς τον υφυπουργό Αθλητισμού Στ. Κοντονή έστειλε ο υπάλληλος της ΓΓΑ Γ. Κοπιδάκης, απαντώντας αρνητικά στην πρόταση που του έγινε για περαιτέρω αξιοποίησή του, εφόσον αυτή συνεπάγεται το «τέλος των αντιπαραθέσεων» εντός της γραμματείας. Ο κ. Κοπιδάκης αφήνει σαφείς αιχμές για τις προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες του Αθλητισμού, επικαλείται οικονομικά σκάνδαλα στη ΓΓΑ, κατονομάζει υπαλλήλους που εμπλέκονται και τονίζει ότι «θα συνεχίσει τον αγώνα του κατά των παρανομούντων διοικητικών παραγόντων και όσων προάγουν τη διοικητική – οικονομική διαφθορά στη ΓΓΑ».

ΜΠΛΟΥ.

Τραυματική… σύσκεψη

Πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τους τραυματισμούς στον ΠΑΟΚ. Ο Ιγκόρ Τούντορ και οι συνεργάτες του, όλο το ιατρικό τιμ, ο Λιούμπος Μίχελ και ο Φρανκ Αρνεσεν ανέλυσαν διεξοδικά το θέμα. Ουσιαστικά, όμως, καταγράφηκαν μόνο οι αιτίες. Από το ότι η ομάδα δεν σταμάτησε ουσιαστικά τις προπονήσεις από τον Ιούνιο μέχρι και για τους χλοοτάπητες στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Γ. Σ.

Πού το πάει ο Κάρι;

Τα επιτεύγματα του Στεφ Κάρι στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, είναι…εξωπραγματικά. Στις ΗΠΑ έχουν αρχίσει, ήδη, οι συγκρίσεις με τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Κόμπε Μπράιαντ και πολλούς άλλους σταρ του ΝΒΑ. Ο Κάρι δεν διαθέτει εντυπωσιακά αθλητικά προσόντα, αλλά με όποιον τρόπο και να σουτάρει, στέλνει την μπάλα στο αντίπαλο καλάθι. Τι λέει ο ίδιος: «Νιώθω ότι έχω φοβερή αντίληψη της απόστασης από το καλάθι, σαν να μπορώ να τη μετρήσω ακριβώς και να απλώσω τα χέρια μου για να αφήσω την μπάλα»! Τόσο απλά, δηλαδή, σκόραρε 51 πόντους από τους 121 των Ουόριορς στο παιχνίδι με τους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς.

Γ. Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή