Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Μεγάλο ντέρμπι

Το ντέρμπι του γηπέδου Καραϊσκάκη, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής. Συνοπτικά οι αναμετρήσεις του διημέρου: 15.00 Ηρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα, 17.15 Ατρόμητος – ΑΕΚ, 17.15 Βέροια – Καλλονή, 19.30 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Τη Δευτέρα: 19.30 Πανιώνιος – Παναιτωλικός.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Αρης και ΟΦΗ

Ο Αρης υποδέχεται τον Εθνικό Αγιονερίου για την 22η αγωνιστική του 1ου ομίλου. Ο ΟΦΗ ταξιδεύει στην Αττική για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κηφισιά για τη 18η αγωνιστική του 4ου ομίλου. Και οι δύο αγώνες θα αρχίσουν στις 15.00.

ΠΟΛΟ

Μάχη Βουλιαγμένης

Για τον τρίτο προκριματικό όμιλο της ευρωλίγκας γυναικών, η Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει τη Φλούβια Πορτουένσε. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Οτερ παίζει με την Πάντοβα. Οι αγώνες διεξάγονται στο Οπόρτο της Πορτογαλίας.

ΒΟΛΕΪ

Αυλαία αγωνιστικής

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 16η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ενώ η ουραγός του βαθμολογικού πίνακα Λαμία θα παίξει απέναντι στη δεύτερη της βαθμολογίας, Κηφισιά (17.00). Στη 16η ημέρα της Α1 γυναικών: 16.00: Ρέθυμνο – Αρης, Ηλιούπολη – Θήρα, 17.00: Μαρκόπουλο – Ολυμπιακός και 19.30: Πορφύρας – Φιλαθλητικός. Αύριο θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ (18.00).

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Τελευταίο ματς

Με ένα παιχνίδι πέφτει σήμερα η «αυλαία» της 16ης αγωνιστικής της Πρέμιερ (Α1 ανδρών). Ο Αρχέλαος Κατερίνης αντιμετωπίζει τον Ποσειδώνα Λουτρακίου (16.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή