Ενίσχυση με Ουίλιαμς, θέλει και ψηλό ο ΠΑΟ

Ενίσχυση με Ουίλιαμς, θέλει και ψηλό ο ΠΑΟ

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός «θωρακίζει» την περιφερειακή γραμμή του, με δεύτερη συνεχόμενη μεταγραφή, αποκτώντας τον Αμερικανό Ελιοτ Ουίλιαμς (27χρ., 1.96), μετά την πρόσφατη απόκτηση του Μαρκίζ Χέινζ. Ο ΠΑΟ κινείται πλέον για την ενίσχυσή του και εντός της ρακέτας, έχοντας πρώτο υποψήφιο τον Τρεβόρ Εμπάκουε που μπορεί να μείνει ελεύθερος από τη Μακάμπι, αν αποκλειστεί σήμερα στο Γιούροκαπ.

Οι «πράσινοι» θα αποδεσμεύσουν τουλάχιστον έναν παίκτη, επιλέγοντας εκ των Πάβλοβιτς και Κούζμιτς (ενδεχομένως ο Πάβλοβιτς να συνεχίσει μόνο για την Ευρωλίγκα) και θα καλύψουν και τις έξι θέσεις ξένων παικτών στην Α1 κατηγορία, με την απόκτηση του ψηλού συμπαίκτη των Γκιστ, Φελντέιν, Χέινζ, Ουίλιαμς και Ραντούλιτσα.

Με την άφιξη του Ουίλιαμς , ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς μπορεί να ευελπιστεί ότι θα υπάρξει ευχέρεια στην παραγωγικότητα του σκορ, καθώς ο νεοαποκτηθείς παίκτης ήταν πρώτος σκόρερ στη φετινή αγωνιστική περίοδο του NBDL (αναπτυξιακό πρωτάθλημα του ΝΒΑ). Ο Ουίλιαμς που έχει παίξει σε 104 παιχνίδια του ΝΒΑ (Πόρτλαντ, Φιλαδέλφεια, Νέα Ορλεάνη και Γιούτα) δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός αποτελεί τεράστια ευκαιρία για την καριέρα του και θέλει να την αξιοποιήσει, αποδίδοντας σε υψηλό επίπεδο.

• Η πιθανή αποδέσμευση του Τζόι Ντόρσι από την Γκαλατασαράι, όπως ο ίδιος ο παίκτης έχει ζητήσει, «ανοίγει» τον δρόμο επιστροφής του στον Ολυμπιακό, όπου είναι αναγκαίος για τις θέσεις των ψηλών, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο.

• Ο Αρης αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Γιούροκαπ μετά τη χθεσινή νίκη της Αλμπα Βερολίνου επί της Νεπτούνας, με αποτέλεσμα ο σημερινός αγώνας με την Αρμάνι στο Αλεξάνδρειο (19.00), να είναι άνευ βαθμολογικής σημασίας. Ο ΠΑΟΚ ακόμα κι αν επικρατήσει στην έδρα της Λιμόζ (21.40), θα προκριθεί, μόνο αν η Ολντενμπουργκ που έχει, ήδη, προκριθεί, νικήσει στην έδρα της Βαλένθια.

• Πενήντα τρεις ομάδες από 16 διαφορετικές χώρες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της ενημερωτικής συνάντησης που έκανε η FIBA για την οριστική θέσπιση του Τσάμπιονς Λίγκ που θα αρχίσει τον ερχόμενο Οκτώβριο και φιλοδοξεί να έχει πολυποίκιλη συμμετοχή ευρωπαϊκών συλλόγων, σε αντιδιαστολή με το «κλειστό» πρωτάθλημα των 16 ομάδων, υπό την αιγίδα της Ευρωλίγκας. «Το αυξημένο ενδιαφέρον και τα αναλυτικά σχόλια που λάβαμε θα μας βοηθήσουν στο να βελτιώσουμε κάποιους τομείς του σχεδίου» υποστήριξε ο γ. γραμματέας της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Πάτρικ Μπάουμαν, ενώ ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γ. Βασιλακόπουλος υποστήριξε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, ότι ύστερα από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του Τσάμπιονς Λιγκ, θα επιστρέψουν στους κόλπους της FIBA, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή