Ανάλυση πλάνων σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό

Ανάλυση πλάνων σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται ΑΕΚ και Ολυμπιακός, με τις δύο ομάδες να έχουν ισχυρό αλλά διαφορετικό κίνητρο για να φθάσουν στη νίκη. Η Ενωση για να σπάσει το αήττητο των αντιπάλων τους και οι «ερυθρόλευκοι» για να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Η προπώληση των εισιτηρίων κινείται εντυπωσιακά και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, αναμένονται περισσότεροι από 40 χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ στο γήπεδο. Η διοίκηση της ΠΑΕ έχει έρθει σε επαφή με τους οργανωμένους οπαδούς, ώστε η διεξαγωγή του αγώνα του Σαββάτου να γίνει σε ποδοσφαιρικά πλαίσια, μετά τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Η ΑΕΚ κλήθηκε σε απολογία και όλες οι αναφορές κάνουν λόγο για επεισόδια 4-5 λεπτών στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, κάτι που σημαίνει πως ο «Δικέφαλος», όπως και ο Ατρόμητος, κινδυνεύουν με τιμωρία της έδρας και όχι με αφαίρεση βαθμών. Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος θα είναι ο διαιτητής, όπως και στην περυσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδος, στο ΟΑΚΑ.

Στα αγωνιστικά, ο Ελντερ Μπαρμπόσα προπονήθηκε κανονικά και αν συνεχίσει σε παρόμοιους ρυθμούς θα βρίσκεται στα πλάνα του Γκουστάβο Πογέτ.

Στον Ολυμπιακό, τα δεδομένα του ντέρμπι αναλύει ο Μάρκο Σίλβα για να καταλήξει στους έντεκα που θα παρατάξει στο ΟΑΚΑ. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ζντιέλαρ που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο, καθώς και τον ανέτοιμο Ερνάνι.

Ετσι, δίπλα στον Μιλιβόγεβιτς ως δεύτερος αμυντικός μέσος θα παίξει ένας εκ των Μπουχαλάκη, Καμπιάσο ή Κασάμι, με τον πρώτο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Από κει και έπειτα οι Ρομπέρτο, Σιόβας, Μασουακού, Ελαμπντελαουί, Μιλιβόγεβιτς, Ιντέγε και Ντουρμάζ αναμένεται να παίξουν από την αρχή. Οι Μποτία και Ντα Κόστα «φλερτάρουν» για μία θέση στο κέντρο της άμυνας. Επίσης, οι Τσόρι, Φορτούνης και Πάρντο διεκδικούν δύο θέσεις στη μεσαία γραμμή.

Εξαντλήθηκαν χθες τα 1.200 εισιτήρια που δικαιούται ο Ολυμπιακός για το ματς της επόμενης Πέμπτης με την Αντερλεχτ στις Βρυξέλλες. Στις 10.00 θα αρχίσει από το Ιντερνετ (olympiacos.org) η διάθεση των εισιτηρίων της ρεβάνς του Φαλήρου. Από τα εκδοτήρια η πώλησή τους θα γίνεται από αύριο το πρωί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή