Με άγχος ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το παζλ

Με άγχος ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το παζλ

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που συμπλήρωσε το τελευταίο κομμάτι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και θα μπει στην κληρωτίδα της ΕΠΟ μαζί με τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο.

Το τελικό 0-0 στην Τούμπα, στον δεύτερο προημιτελικό με τον Πανιώνιο, έφερε την πρόκριση (1-1 ο πρώτος αγώνας στη Νέα Σμύρνη), αλλά προκάλεσε και πάλι προβληματισμό και απογοήτευση στις μισογεμάτες κερκίδες της Τούμπας.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο, είχε πολύ λίγες φάσεις στις δύο εστίες, και αυτό ουσιαστικά ήταν που επιζητούσε ο Πανιώνιος, ο οποίος είχε την ευκαιρία του να πετύχει γκολ, ειδικά στη φάση του 28΄, όταν ο Ανσαριφάρντ έκλεψε από τον Τσίμιροτ στο κέντρο, έβγαλε μόνο του τον Μασούρα, του οποίου το πλασέ ήταν άστοχο.

Ο ΠΑΟΚ δεν έβρισκε χώρους να κάνει παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, ανέβασε στροφές στο δεύτερο και άρχισε να γίνεται απειλητικός είτε με τον Πέλκα στο 50΄ είτε με τον Σκόνδρα στο 53΄, χωρίς πάντως να σκοράρει. Σοβαρή ευκαιρία από εκεί και πέρα δεν σημειώθηκε, αν εξαιρέσει κανείς ένα σουτ του Μακ στο 77΄ που απέκρουσε ο Διούδης, και έτσι διατηρήθηκε αυτό το 0-0 που χάρισε στον ΠΑΟΚ την πρόκριση, αλλά όχι και την ικανοποίηση για την εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που φάνηκε και από το χειροκρότημα των φιλάθλων στην ομάδα του… Πανιωνίου!

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Σκόνδρας, Τζιόλης (46΄ Κάτσε), Τσίμιροτ, Πέλκας, Αθανασιάδης (46΄ Γκολάσα), Μπερμπάτοφ, Μακ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Οικονόμου (84΄ Τασουλής) , Κόρμπος, Ρισβάνης, Βλάχος, Σιώπης, Τζανδάρης (80΄ Καθάριος), Μασούρας (61΄ Μπαργκάν), Μπακασέτας, Καραμάνος, Ανσαριφάρντ.

Ο Ιγκόρ Τούντορ ήταν χαρούμενος για την πρόκριση και την προσπάθεια των παικτών του και υπογράμμισε: «Ο ΠΑΟΚ είναι στα ημιτελικά του Κυπέλλου, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο. Είναι επικίνδυνη διοργάνωση το Κύπελλο, είχαμε και απουσίες, αλλά πιστεύω ότι αξίζαμε. Θα περιμένουμε την κλήρωση να δούμε τον αντίπαλο», προσθέτοντας: «Με τις απουσίες των ακραίων που έχουμε, πρέπει να βάλεις τους καλύτερους 11 διαθέσιμους σε όσο το δυνατόν πιο σωστές θέσεις. Προσπαθείς να βρεις την πιο σωστή λύση, πρέπει να προσαρμοστείς. Η πιο σωστή λύση δεν είναι η τέλεια…».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του παρά τον αποκλεισμό. «Ηταν σίγουρο ότι θα ήταν ένα ανταγωνιστικό ζευγάρι, και πιστεύω πως πέρασε ο πιο τυχερός και όχι ο καλύτερος. Εγιναν δύο παιχνίδια χωρίς πολλές φάσεις, δυστυχώς σε τέτοια ζευγάρια μετράει το γκολ, και αυτό έκρινε την πρόκριση. Εμείς παίξαμε ανοικτά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Ημασταν πολύ ανταγωνιστικοί», τόνισε ο τεχνικός του Πανιωνίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή