Απειλή για την ΑΕΚ, σε επιφυλακή η ΠΑΕ

Απειλή για την ΑΕΚ, σε επιφυλακή η ΠΑΕ

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συμπληρωματική δίωξη για τα όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Πλέον, οι δύο ομάδες διώκονται για εκτεταμένα επεισόδια και οι ποινές με τις οποίες απειλούνται είναι 70.000 έως 150.000 ευρώ πρόστιμο, δύο έως τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα.

«Είναι εξέλιξη που προκαλεί προβληματισμό και οργανώνουμε την υπερασπιστική μας γραμμή για να αντιμετωπίσουμε την υπόθεση αυτή», είναι η θέση της ΠΑΕ, ενώ από το περιβάλλον της ομάδας αναφερόταν επίσης: «Από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι δεν ξεπερνάμε τόσο εύκολα τα όσα έγιναν. Απεναντίας ακόμα περισσότερο τώρα προσπαθούμε να θωρακίσουμε το ΟΑΚΑ για να μη δώσουμε το Σάββατο την παραμικρή αφορμή».

Πριν από τη δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, η διοίκηση της ΑΕΚ, μέσω του λογαριασμού της στο facebook κάλεσε τον κόσμο της ομάδας που θα βρεθεί στο γήπεδο για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό να «ζήσει το ντέρμπι και να μην αφήσει κανέναν να κάνει ζημιά στην ομάδα».

Οσον αφορά τα σχέδια του Πογιέτ για την ενδεκάδα, ο Ελντερ Μπαρμπόσα επέστρεψε κανονικά και υπολογίζεται από τον Ουρουγουανό για το αυριανό ντέρμπι, ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα ξεκινήσει από την αρχή το παιχνίδι. Σε περίπτωση που ξεκινήσει ως βασικός, τότε στο άλλο άκρο της επίθεσης θα είναι ο Βάργκας και στην κορυφή ο Χρήστος Αραβίδης. Σε περίπτωση που μείνει στον πάγκο, στην ενδεκάδα θα βρεθεί ένας εκ των Πλατέλλα ή Τζιμπούρ. Στη μεσαία γραμμή, με την επιστροφή του Σιμόες μοιάζει αδύνατον να μην παίξουν λίγο πιο μπροστά του οι Μάνταλος και Γιόχανσον.

Στην άμυνα, Ντίντακ, Κολοβέτσιος και Γκάλο μοιάζουν σίγουροι, ενώ ο Λαμπρόπουλος πιθανότατα θα επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα. Τερματοφύλακας θα είναι ο Γιάννης Ανέστης.

«Δεν υπάρχει καν η πολυτέλεια να μείνουμε στην ήττα από τον Ατρόμητο, όταν μπροστά μας έχουμε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι» τόνισε σε δηλώσεις του ο Πέτρος Μάνταλος, ενώ ξεκαθάρισε πως η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι αυτή που έδειξε το σκορ του πρώτου αγώνα (4-0).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή