Το μυαλό στο αήττητο για τον Ολυμπιακό

Το μυαλό στο αήττητο για τον Ολυμπιακό

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον μονόδρομο της νίκης θα επιχειρήσει να πορευτεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ προκειμένου να βρεθεί ένα τρίποντο μακριά από την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος της ιστορίας του. Μάλιστα, ο Μάρκο Σίλβα και οι ποδοσφαιριστές του δεν κρύβουν την επιθυμία τους να πάρουν αήττητοι τον τίτλο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός καταλήγει στο πρόσωπο του Παϊτίμ Κασάμι για να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Σάσα Ζντιέλαρ. Με χθεσινές του δηλώσεις ο Κασάμι τόνισε πως είναι κάτι παραπάνω από έτοιμος για να αγωνιστεί, εφόσον τον επιλέξει ο προπονητής του για παρτενέρ του Μιλιβόγεβιτς.

«Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα. Κατά τη γνώμη μου είναι μία από τις καλύτερες ομάδες. Νομίζω πως με τον νέο προπονητή έχουν βελτιωθεί σημαντικά. Είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι μία δύσκολη ομάδα» σχολίασε ο Ελβετός αμυντικός μέσος για τον επόμενο αντίπαλο των πρωτοπόρων της βαθμολογίας.

Αναφορικά με τη διαφορά των 19 βαθμών που χωρίζει τον Ολυμπιακό από τη δεύτερη της βαθμολογίας, ΑΕΚ, ο Κασάμι υποστήριξε: «Πρώτα από όλα η αμυντική λειτουργία μας, βοηθάει να μη δεχόμαστε γκολ στα μεγάλα παιχνίδια. Για εμάς κάθε αγώνας είναι ένας τελικός. Σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η διαφορά δείχνει την ποιότητα που έχουμε στους αγώνες».

Σχετικά με τα εντυπωσιακά επιτεύγματα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, ο 23χρονος αμυντικός μέσος ανέφερε: «Θέλουμε να τερματίσουμε με τον τρόπο που έχουμε πάει έως τώρα. Για κάθε έναν αποτελεί ένα μεγάλο στόχο».

Ο Μάρκο Σίλβα προτίθεται να εμπιστευθεί την ομάδα που χρησιμοποίησε στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, με την αναγκαστική αλλαγή του Κασάμι αντί του Ζντιέλαρ. Στις υπόλοιπες θέσεις θα είναι οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Μποτία, Μασουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Πάρντο και Ιντέγε. Εκτός αποστολής θα μείνει ο ανέτοιμος Ερνάνι, ενώ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης θα αποφασιστεί αν θα συμπεριληφθεί ο Καμπιάσο στα πλάνα του Σίλβα για το ντέρμπι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή