Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Τα βλέμματα στην Τούμπα

To ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ – Ηρακλής και η αναμέτρηση των «Ζωσιμάδων», ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα του διημέρου της 22ης αγωνιστικής. Συνοπτικά: 15.00: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός, 17.15: Καλλονή – Πανιώνιος, Παναιτωλικός – Λεβαδειακός, 19.30: ΠΑΟΚ – Ηρακλής. Αύριο: 19.30: Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης.

 

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

Δοκιμασία για ΑΕΛ

Ο Πανελευσινιακός υποδέχεται αύριο την ΑΕΛ που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας για τη 19η αγωνιστική. Σήμερα, η Κέρκυρα φιλοξενεί την Παναχαϊκή. Το πρόγραμμα: 15.00: Κέρκυρα – Παναχαϊκή, Αν. Καρδίτσας – Καλλιθέα, Τρίκαλα – Αγροτικός Αστέρας, Πανσερραϊκός – Κισσαμικός. Αύριο: 18.00: Πανελευσινιακός – ΑΕΛ. 

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Η 23η… στροφή

Ο Λαγκαδάς υποδέχεται τον πρωτοπόρο του 1ου ομίλου, Αρη, για την 23η αγωνιστική του 1ου ομίλου. Ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Κεραυνό Γλυφάδας για τη 19η αγωνιστική του 4ου ομίλου. Και οι δύο αγώνες θα αρχίσουν στις 15.00. 

ΜΠΑΣΚΕΤ

Αύριο οι «αιώνιοι»

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δίνουν αύριο τους αγώνες τους για τη 18η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» στις 20.30 θα φιλοξενηθούν στο Λαύριο, ενώ νωρίτερα (17.30) οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Πατρών. Για τη 15η αγωνιστική της Α1 γυναικών: 12.00: Παναθηναϊκός – Ιπποκράτης, Πρωτέας Βούλας – Νίκη Λευκάδας, 14.30: Αρης Πετρούπολης – Τερψιθέα, Ολυμπιακός – Αθηναϊκός.

ΣΤΙΒΟΣ

Στις ΗΠΑ η Στεφανίδη

Στο φημισμένο μίτινγκ της Βοστώνης αγωνίζεται  σήμερα η Κατερίνα Στεφανίδη. Στη διοργάνωση  θα πάρουν  μέρος κάποιες από τις κορυφαίες αθλήτριες του επί κοντώ, όπως οι Τζένιφερ Σουρ, Τζάνις Κέπλερ και Σιμράν Βιρντί. Με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών μας ολοκληρώνονται σήμερα στο ΣΕΦ τα πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρών – γυναικών στον κλειστό στίβο.

ΠΟΛΟ

Πέφτει η αυλαία

Με την αναμέτρηση της Γλυφάδας με τον ΝΟΒ «Αργοναύτες» (12.00) ολοκληρώνεται σήμερα η 12η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στη Γλυφάδα.

ΒΟΛΕΪ

«Δυνατά» παιχνίδια

Για τη 17η αγωνιστική της Α1 ανδρών, ο Φοίνικας Σύρου αντιμετωπίζει τη Λαμία (16.30). Αύριο, η φιλόδοξη Κηφισιά θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον, επίσης, φιλόδοξο ΠΑΟΚ (18.00). Η 17η ημέρα της Α1 γυναικών ολοκληρώνεται με το παιχνίδι του Φιλαθλητικού – Λαρισαϊκού με το Ρέθυμνο (19.30).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή