Στην έξοδο του ΠΑΟΚ ο Αρνεσεν

Στην έξοδο του ΠΑΟΚ ο Αρνεσεν

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Το γκολ του Λεοζίνιο χάρισε τη νίκη στον Ηρακλή στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, προκαλώντας για άλλη μία φορά την έκρηξη του κόσμου του «Δικεφάλου», νέες συσκέψεις επί συσκέψεων μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και των συνεργατών του και τεράστια χαρά στο κυανόλευκο στρατόπεδο, εκεί όπου πλέον σκέφτονται τον αγώνα με την ΑΕΚ για να πάρουν ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο!

Στον ΠΑΟΚ, η εντός έδρας ήττα προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του κόσμου. Εκατοντάδες περίμεναν έξω από την Τούμπα μετά το τέλος του αγώνα, αντιπροσωπεία οπαδών μίλησαν σε έντονο ύφος στους παίκτες, ενώ για πρώτη φορά οι αποδοκιμασίες «ακούμπησαν» και τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είχε τετ α τετ με τον Ιγκόρ Τούντορ, τον οποίο θα διατηρήσει στη θέση του, δίνοντάς του άλλη μία ευκαιρία. Μίλησε επίσης και με μερίδα οπαδών οι οποίοι του τόνισαν μεταξύ άλλων: «Εκανες πολλά για την ομάδα, αλλά όχι ομάδα». Στη σύσκεψη που ακολούθησε το βράδυ με τους συνεργάτες του αυτό που προέκυψε είναι ότι το πρόβλημα είναι ο Φρανκ Αρνεσεν!

Ο Δανός τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε δυσμένεια. Δεν ήταν στην Τούμπα για να παρακολουθήσει τον προχθεσινό αγώνα, δεν συμμετείχε στη σύσκεψη που έγινε μετά και όλα δείχνουν ότι «τελειώνει» από τον ΠΑΟΚ. Εχει υπογράψει συμβόλαιο έως το 2018, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να το «σπάσει» με μια μικρή αποζημίωση μέχρι τις 31 Μαρτίου, κάτι που λογικά θα συμβεί στο άμεσο μέλλον.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αποχώρησε τραυματίας, έχοντας υποστεί θλάση και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού και ο χρόνος αποθεραπείας. Αυτή είναι η 27η θλάση για τον ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά. Πριν από λίγες μέρες σε μια σύσκεψη είχε επισημανθεί πως παίζουν ρόλο για τους τραυματισμούς και οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, γι’ αυτό και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξετάζουν να επιστρέψει η ομάδα στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Ο ιδιοκτήτης του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης παρακολούθησε τον αγώνα από τον πάγκο, εξηγώντας χθες στο «Αθλητικό Μετρόπολις» πως το έκανε αυτό «γιατί ήθελα να είμαι με τα παιδιά και τους προπονητές, να είμαστε μαζί, να μην πηγαίνει το μυαλό μας σε διαιτητές ή κόσμο. Το πίστευα ότι θα το παίρναμε αυτό το παιχνίδι. Το θέλαμε πολύ, η καρδιά μας το ήθελε παραπάνω».

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ χειροκρότησε τον Ηρακλή για τη νίκη του γεγονός που σχολίασε ο κ. Παπαθανασάκης: «Σέβομαι πολύ που έγινε αυτό. Είμαστε στη Θεσσαλονίκη, παίζουμε 90 λεπτά και στο τέλος είμαστε όλοι μαζί, ο κόσμος της Θεσσαλονίκης. Μου άρεσε πολύ αυτό».

Παίκτες και τεχνική ηγεσία του Ηρακλή σκέφτονται ήδη την επόμενη μέρα, τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Καυταντζόγλειο το προσεχές Σάββατο. Τα εισιτήρια έχουν ήδη κυκλοφορήσει από χθες και στο γήπεδο αναμένεται να υπάρχει περισσότερος κόσμος από κάθε άλλη φορά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή