Πολλαπλά κέρδη στον ΠΑΟ, προβληματισμός για Ζέκα

Πολλαπλά κέρδη στον ΠΑΟ, προβληματισμός για Ζέκα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερο κι από τη νίκη-ανάσα επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0, παίζοντας από το 39΄ με δέκα παίκτες, χάρηκαν στον Παναθηναϊκό τα δύο γκολ του Μάρκους Μπεργκ, έπειτα από ένα τρίμηνο αφλογιστίας λόγω των μεγάλων διαστημάτων που έμεινε εκτός από τραυματισμούς. Τα γκολ του Σουηδού έχουν λείψει πολύ από τους «πράσινους», όπως δείχνουν τα τέσσερα σερί «άσφαιρα» παιχνίδια τους στη Λεωφόρο. Κέρδος χαρακτηρίζεται και η πρώτη εμφάνιση του Βλαχοδήμου στο πρωτάθλημα, που συνοδεύτηκε από γκολ. Στον αντίποδα, προβληματίζει η δεύτερη συνεχόμενη αποβολή του Ζέκα, αυτή τη φορά με δύο κίτρινες. Ο Πορτογάλος χάνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπως πολύ πιθανά να συμβεί και με τον Πράνιτς ο οποίος επέστρεψε με σύσπαση προσαγωγού από τα Γιάννινα και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει.

• Για διαταραγμένες σχέσεις του Εσιέν με τον Στραματσόνι κάνει λόγο ιστοσελίδα της Γκάνας, σύμφωνα με την οποία έχει προτάσεις από τις ΗΠΑ και την Κίνα.

• Δανεικός ώς τον Ιούνιο δόθηκε στη Λουγκάνο ο Δώνης. Η ελβετική ομάδα έχει οψιόν αγοράς του ύψους 100 χιλ. ευρώ, με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί ποσοστό 15% σε περίπτωση μεταπώλησής του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή