Επιστρέφει στη σέντρα το Τσάμπιονς Λιγκ

Επιστρέφει στη σέντρα το Τσάμπιονς Λιγκ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την… ετήσια αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσέλσι εξέρχεται από τη «χειμερία νάρκη» του το Τσάμπιονς Λιγκ απόψε, την ώρα που η Μπενφίκα θα υποδέχεται τη Ζενίτ.

Για τρίτη σερί χρονιά οι ομάδες του Παρισιού και του Λονδίνου συγκρούονται στα νοκ άουτ του θεσμού, έχοντας από μία πρόκριση και επιζητώντας να πάρουν το… πάνω χέρι στις μάχες τους.

Οι φιλοξενούμενοι της Τσέλσι μοιάζουν να βρίσκουν τη φόρμα τους με τον Ολλανδό Γκους Χίντινκ στον πάγκο τους, αλλά στο Παρκ ντε Πρενς η αήττητη εντός των συνόρων Παρί συγκλονίζεται από την κρίση με ονοματεπώνυμο Σερζ Οριέ.

Ο αμυντικός της Παρί από την Ακτή Ελεφαντοστού εμφανίζεται σε βίντεο στο Ιντερνετ να μιλάει με πολύ άσχημα λόγια για τον τεχνικό του, τον Λοράν Μπλαν, με κατηγορίες σεξουαλικού περιεχομένου, εμπλέκοντας και τον συμπαίκτη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Το αποτέλεσμα ήταν ο Μπλαν να τον θέσει άμεσα στο περιθώριο και να σκέφτεται να τον αντικαταστήσει με έναν εκ των Μαρκίνιος και Γκρέγκορι Φαν ντερ Φίελ.

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς, η Μπενφίκα των Κώστα Μήτρογλου και Αντρέα Σάμαρη υποδέχεται τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Κι αν η Μπενφίκα προέρχεται από εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με την Πόρτο, η Ζενίτ έχει δύο μήνες να δώσει επίσημο αγώνα. Οι παίκτες της, πάντως, δηλώνουν έτοιμοι παρά την απουσία δράσης, λέγοντας ότι αυτό τους έχει κάνει πιο διψασμένους για μπάλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή