Υπάρχουν και τα καλά

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σαββατοκύριακο ανατροπών στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός χάνει το αήττητο από την ΑΕΚ. Ο εκπληκτικός Πανιώνιος ξεπερνά τον ΠΑΟΚ, που εξακολουθεί την κατρακύλα, στη βαθμολογία. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις νίκες, όπως και ο Μπεργκ στο σκοράρισμα. Το μόνο που παραμένει σταθερό είναι οι διαμαρτυρίες για τις αποφάσεις των διαιτητών.

Και φυσικά, όπως συμβαίνει ύστερα από κάθε ντέρμπι, τα… απόνερα για τη συμπεριφορά των προέδρων ή των απλών οπαδών κατά των διαιτητών και των παρατηρητών. Αυτή την φορά είναι ο Ολυμπιακός που «βράζει» κατά Μελισσανίδη, για όσα του καταλογίζονται στο φύλλο αγώνα ότι είπε στο ημίχρονο του ντέρμπι. Ετσι για άλλη μια φορά δεν πρόκειται να ασχοληθεί ο φίλαθλος με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές.

Τους ποδοσφαιριστές.

Ούτε, βεβαίως, με αυτά που πρέπει να προβάλουμε για το καλό του ποδοσφαίρου. Πόσοι και ποιοι ασχολήθηκαν με την προσπάθεια του Ρομπέρτο να βγάλει έξω τους παράγοντες της ομάδας του, μετά το γκολ της ΑΕΚ; Ποιος στάθηκε στις δηλώσεις του Πογιέτ, που αναγνώρισε την αξία του αντιπάλου του; Πόσο καλύτερο θα ήταν για την ΑΕΚ, να αφήσουν τις θριαμβολογίες και να αναφερθούν στη δήλωση του Αραβίδη πως η νίκη επί του Ολυμπιακού δεν αποτελεί το «ταβάνι» στους στόχους της ομάδας του;

Και τέλος: Μία από τις πιο ποδοσφαιρικές στιγμές, το χειροκρότημα των πικραμένων φίλων του ΠΑΟΚ προς τους παίκτες του Ηρακλή! Κι αυτή πέρασε στα… ψιλά.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή