ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πλήθος δρομέων στον Β’ Αγώνα Attica Bank 3o Run&Fun Grand Prix στην Πεύκη

pefki_14022016-1

Εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας με επικεφαλής/νικητές τον πρωταθλητή Κώστα Πούλιο (10 χλμ ανδρών), Αναστασία Καρακατσάνη (10 χλμ  γυναικών) (αμέσως μετά το απόγευμα έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου!) την Ελευθερία Πετρουλάκη (5 χλμ γυναικών), τον Χρήστο Καλλία (5χλμ  ανδρών) χάρηκαν μία άψογη διοργάνωση από κάθε πλευρά!

Η FEEL GOOD Sports Club με τον Δήμο Λυκόβρυσης/Πεύκης, τον φίλαθλο Δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη και με την υποστήριξη του Μεγάλου Χορηγού ATTICA BANK διοργάνωσαν έναν άψογο αγώνα στα πλαίσια διεθνών προδιαγραφών.

Οι δρομείς ένιωθαν ασφαλείς με την παρουσία κινητής μονάδας του METROPOLITAN HOSPITAL και χάρηκαν την εξαιρετική και ταχύτατη εξυπηρέτηση στην διανομή αριθμών/ μεταλλίων.

Οι δρομείς δροσίστηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα από τα φυσικά μεταλλικά νερά ΒΙΚΟΣ που ως επίσημος υποστηρικτής στήριξε τον αγώνα ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix.  Ακόμα  εδόθησαν σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς  μπανάνες DOLE και σοκολατένιες καρδούλες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Την προθέρμανση σε ρυθμούς GYM DANCE έκανε η γυμνάστρια Σοφία Παθέκα στους δρομείς που απόλαυσαν μια εξαιρετική αγωνιστική μέρα, μια γιορτή του RUNNING!

Καθ’ όλη την διάρκεια του EVENT έπαιζε μουσική του DJ PAPPAS η δε εκδήλωση VIDEOσκοπήθηκε από DRONE & από έμπειρο κάμεραμαν. Εκατοντάδες photos των δρομέων & στιγμιότυπα ελήφθησαν από τον επίσημο συνεργάτη PHOTOACTION.

Νικητές στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς του RΙΟ με πολύ καλούς χρόνους για την εποχή αναδείχθησαν :

Κώστας Πούλιος στα 10 χιλιόμετρα ανδρών με χρόνο 31' 23''
Αναστασία Καρακατσάνη  Νικήτρια 10 χλμ γυναικών με χρόνο 34' 09''
Χρήστος Καλλίας  (OUTRUN) Νικητής 5 χλμ ανδρών με χρόνο 14' 53'' 
Ελευθερία Πετρουλάκη  (OUTRUN) στα 5 χλμ γυναικών με χρόνο 17’ 44’'

Επίσης διεξήχθη και αγώνας 1 χλμ για παιδιά με νικητές :

Κορίτσια: 1η Αθηνά Σάρρα (νούμερο 92), Αγόρια: 1ος Ομάρ Ελντερίνι (νούμερο 64).

Οι δηλώσεις των νικητών

Ο Κώστας Πούλιος νικητής στα 10 χλμ 31' 23'' βελτίωσε τον χρόνο του Α’ Αγώνα του ATTICA BANK 3oυ RUN&FUN Grand Prix στο Γαλάτσι & προηγείται στην βαθμολογία  καθαρά για την κατάκτηση του Grand Prix, δήλωσε:

«Ακόμη μια εξαιρετική οργάνωση σε ατμόσφαιρα γιορτής, χαράς & αγάπης από την FEEL GOOD Sports Club και τον Δήμο Λυκόβρυσης/Πεύκης! Το ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix κοσμεί το δρομικό κίνημα, καλώ τους δρομείς να έλθουν να γιορτάσουν μαζί μας την Κυριακή των ΑΠΟΚΡΕΩ στις 13 Μαρτίου στο Παλαιό Φάληρο!»

Η Αναστασία Καρακατσάνη αθλήτρια του Παναγιώτη Χαραμή νικήτρια των 10 χλμ με εξαιρετικό χρόνο 34' 09'' το απόγευμα έτρεξε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου!

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Χρήστου Καλλία (OUTRUN) νικητή των 5 χιλιομέτρων ανδρών που έκανε εξαιρετικό χρόνο με 14'53'', όπως επίσης της νικήτριας των 5 χιλιομέτρων Ελευθερίας Πετρουλάκη  (ΟUTRUN)   που έτρεξε άρρωστη (δεν είχε αναρρώσει πλήρως) & νίκησε!

Ο Δήμαρχος κος Τάσος Μαυρίδης ευχαρίστησε τους εκατοντάδες δρομείς που τίμησαν την διοργάνωση που στήριξε ο Μέγας Χορηγός Attica Bank υποσχέθηκε δε ‘πολλές ακόμη αθλητικές διοργανώσεις που θα τονώσουν το αίσθημα αισιοδοξίας και μαχητικότητας στους πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης/ Πεύκης που έζησαν μια γιορτή, μια γιορτή του RUNNING και συμμετείχαν σε μια ξεχωριστή διοργάνωση αφιερωμένη στην  ευεξία, την χαρά &, την αγάπη!

Ο εκπρόσωπος της Attica Bank κος Ηλίας Παπαλεξάνδρου τόνισε ότι ‘η Attica Bank στηρίζει το ευ αγωνίζεσθαι και εκδηλώσεις όπως αυτή που προκαλούν ΕΥΕΞΙΑ & ΧΑΡΑ στους συμμετέχοντες/οι δρομείς.

Οι αγώνες ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix που διεξήχθησαν με εξαιρετική οργανωτική επιτυχία, έδωσαν την ευκαιρία σε εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας να αγωνιστούν, να χαρούν και να διασκεδάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και να επιβεβαιώσουν το πνεύμα της ATTICA BANK στην υποστήριξη των διοργανώσεων του ATTICA BANK 3oυ RUN&FUN Grand Prix  και στο μεγάλο κοινωνικό ρόλο που παίζουν για ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΥΕΞΙΑ των πολιτών ενάντια στην θλίψη που προκαλεί η παρούσα οικονομική κατάσταση της χώρας!

Τελειώνοντας κάλεσε τους δρομείς να έλθουν στο Παλαιό Φάληρο στις 13 Μαρτίου την τελευταία μέρα της Αποκριάς να τρέξουν σε μία υπέροχη διαδρομή, να χαρούν και να διασκεδάσουν με εκπλήξεις που τους επιφυλάσσουν οι διοργανωτές FEEL GOOD Sports Club που πάντα μας εκπλήσσουν ευχάριστα όπως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τις γλυκές σοκολατένιες καρδούλες που μοίρασαν σ’ όλους τους συμμετέχοντες!

Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη Πρόεδρος ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης/Πεύκης που είχε την ευθύνη της συνδιοργάνωσης μαζί με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Καρύμπα δήλωσε ενθουσιασμένη από την ατμόσφαιρα γιορτής & χαράς που απέπνεε η όλη διοργάνωση του ATTICA BANK 3oυ RUN&FUN Grand Prix. Ευχαρίστησε δε όλους τους εθελοντές, τροχαία για την άψογη και ασφαλή διαδρομή όπως επίσης την ATTICA BANK Μέγα Χορηγό, την FEEL GOOD Sports Club (Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ») και τον πρόεδρό της κο Ανδρέα Καπώνη για την εξαίρετη διοργάνωση που άφησε όλους ευχαριστημένους (δρομείς, χορηγούς, προπονητές, εθελοντές & όλους τους συνεργάτες της διοργάνωσης).