Σκορ πρόκρισης Ρεάλ στη Ρώμη

Σκορ πρόκρισης Ρεάλ στη Ρώμη

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Βόλφσμπουργκ πήραν σκορ πρόκρισης στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τους χθεσινούς αγώνες της φάσης των «16». Η «βασίλισσα» επικράτησε με 2-0 της Ρόμα στην Ιταλία και η γερμανική ομάδα επιβλήθηκε με 3-2 της Γάνδης στο Βέλγιο.

Στη Ρώμη, η Ρεάλ, στο προπονητικό ντεμπούτο του Ζινεντίν Ζιντάν στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν είχε εύκολο έργο κόντρα στη Ρόμα, αλλά, χάρη στην κλάση του Κριστιάνο Ρονάλντο και την ποιότητα των παικτών της, κατάφερε να αποδράσει με τη νίκη. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκόραρε στο 57΄ με προσωπική ενέργεια, ευνοούμενος βέβαια και από την τύχη, αφού το σουτ του κόντραρε όσο χρειαζόταν στο πόδι του Φλορέντσι για να αλλάξει πορεία και να «κρεμάσει» τον Σέζνι. Στη συνέχεια, το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά με ευκαιρίες εκατέρωθεν. Η μπίλια τελικά… έκατσε ξανά στο τέρμα της Ρόμα, αφού στο 86΄ ο Χεσέ με ωραία προσπάθεια και σουτ «έγραψε» το 2-0. Οι Ρωμαίοι είχαν τις ευκαιρίες τους, οι περισσότερες εκ των οποίων, όμως, έμειναν ημιτελείς, κυρίως από τον Σαλάχ. Εξαιρετικός ήταν ο Μανωλάς.

ΡΟΜΑ: Σέζνι, Φλορέντσι (87’ Τότι), Μανωλάς, Ρούντιγκερ, Ντιν, Πιάνιτς, Βενκέρ (77’ Ντε Ρόσι), Σαλάχ, Ναϊνγκολάν, Ελ Σαραουΐ (64’ Τζέκο), Περότι.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κέιλορ Νάβας, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Κρόος, Ρονάλντο (89’ Κασεμίρο), Μπενζεμά, Χάμες (82’ Χεσέ), Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Μόντριτς, Ισκο (64’ Κόβασιτς).

Στο Βέλγιο, η Βόλφσμπουργκ πήρε προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στη Γάνδη, της οποίας επικράτησε με 3-2, αλλά έκανε τη ζωή της δύσκολη, αφού βρέθηκε να προηγείται με 3-0. Τα πρώτα δύο τέρματα των Γερμανών σημείωσε ο Ντράξλερ. Το πρώτο στο 44΄ ύστερα από πάσα του Βιεϊρίνια και το δεύτερο στο 54΄, εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας της Γάνδης. Το τρίτο ήρθε από τον Κρούζε στο 60΄ και εκεί όπου όλοι είχαν ξεγραμμένη τη Γάνδη, ο Κουμς στο 81΄ μείωσε σε 3-1 και ο Κουλιμπαλί στο 89΄ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 και ήρθε να προσθέσει λίγο άγχος στους Γερμανούς ενόψει της ρεβάνς.

ΓΑΝΔΗ: Σελς, Μίτροβιτς, Ασάρε, Ρενάτο Νέτο, Νίλσεν, Κουμς, Ντεγιάγκερε, Φοκέ, Μιλίσεβιτς (61΄ Σαϊεφ), Ντεπουάτρ (80΄ Κουλιμπαλί), Σιμόν (60΄ Ματόν).

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Καστέελς, Ντάντε, Γιουνγκ (45΄ Σίρλε), Κνότσε, Ροντρίγκεζ, Βιεϊρίνια (80΄ Σέφερ), Ντράξλερ, Τρες, Γκουστάβο Λουίς, Αρνολντ, Κρούζε (92΄ Πουτάρο).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή