Συσπείρωση εν όψει ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό

Συσπείρωση εν όψει ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ρυθμούς ντέρμπι έχει αρχίσει να κινείται ο Παναθηναϊκός, με τους οπαδούς του να σέρνουν πρώτοι τον χορό! Αν και υπάρχει απογοήτευση μετά τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο στο Κύπελλο, ο κόσμος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ και προμηνύεται ένα ακόμη sold out, μετά από εκείνο με τη Σκόντα Ξάνθη. Τα διαθέσιμα εισιτήρια, άλλωστε, δεν είναι πολλά, καθώς πέρα από τα διαρκείας, θα κυκλοφορήσουν περίπου 4 χιλ. λιγότερα λόγω του λουκέτου που έχει μπει στις θύρες 13 και 14 έως το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Η προπώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι πηγαίνει πολύ καλά και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ περί εξάντλησής τους.

Αντίστοιχος «πυρετός» υπάρχει και στ’ αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, με τον Στραματσόνι και τους παίκτες του να αναζητούν μία νίκη σε ντέρμπι, κάτι που δεν έχουν χαρεί από το ξεκίνημα της περιόδου έως τώρα.

Τα καλά νέα για τον Ιταλό τεχνικό είναι ότι ο Σέρχιο Σάντσεθ και ο Λούκας Εβαντζελίστα επέστρεψαν το απόγευμα στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων (το πρωί έκαναν θεραπεία), με τον Ισπανό αμυντικό να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και τον Βραζιλιάνο μέσο να μπαίνει σε φουλ ρυθμούς, απαλλαγμένος από τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς που τον κράτησαν εκτός για τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Εβαντζελίστα έχει ελπίδες να παίξει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με τον Σάντσεθ, ο οποίος θέλει ακόμα χρόνο για να μπει δυνατά στους αγώνες, μετά την εγχείρηση που έκανε στο χέρι του. Οι Πράνιτς, Πέτριτς συνέχισαν θεραπεία, ενώ ο Μπουμάλ εμφανίστηκε στο Κορωπί και ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης, για πρώτη φορά μετά την επέμβαση που έκανε στον ώμο.

• Σύμφωνα με την «Gazzetta Dello Sport», η Τζένοα παρακολουθεί τον Λάζαρο Λάμπρου στα παιχνίδια της Κ-20 του Παναθηναϊκού και τον έχει ψηλά στη λίστα της. Ο 18χρονος επιθετικός είναι επαγγελματίας από ηλικία 16 χρόνων και 3 μηνών, αλλά δεν έχει αποδεχθεί ακόμα την πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή