Κρούση σε Σκουρλέτη, μέσω Κοντονή, η ΑΕΚ

Κρούση σε Σκουρλέτη, μέσω Κοντονή, η ΑΕΚ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή είχε χθες στο μεσημέρι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με κύριο θέμα συζήτησης την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η διαδικασία έχει καθυστερήσει πολύ, και στην ΑΕΚ υπήρχε η αίσθηση πως οι τυπικές λεπτομέρειες που απομένουν, προκειμένου το ζήτημα να ανατεθεί στις αρμόδιες επιτροπές που θα οριστικοποιήσουν τους περιβαλλοντικούς όρους, θα είχαν διευθετηθεί συντομότερα.

«Τότε περίμενε την Περιφέρεια, τώρα τι;», διερωτάται, μέσω διαρροών της, η ΑΕΚ για τον υπουργό Περιβάλλοντος Πάνο Σκουρλέτη. Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας είχε αναφέρει πως όταν δοθεί η έγκριση από την Περιφέρεια Αττικής στη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων θα κινούσε τις διαδικασίες για να εκδοθεί η οικοδομική άδεια για το νέο γήπεδο, ωστόσο αυτό δεν έχει ακόμη συμβεί. Αξίζει να σημειωθεί πως η Περιφέρεια έδωσε την έγκρισή της στις 29 Ιανουαρίου.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τον δύσκολο αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή, στον οποίο αναμένονται αλλαγές σε σχέση με το νικηφόρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αραβίδης και Γκάλο δεν υπολογίζονται, ενώ ο Ραφίκ Τζεμπούρ αναμένεται να είναι βασικός στην αναμέτρηση, όπως και ο Μιχάλης Μπακάκης. Ο Μάνταλος, που θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, λόγω τιμωρίας, θα είναι επίσης βασικός, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα αγωνιστεί ως μέσος ή ως εξτρέμ. Στην άμυνα θέση διεκδικεί και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή