Σύντομα

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Αρωμα… γυναίκας έχει η σημερινή ημέρα, αφού η Εθνική γυναικών δίνει στη Χαλκίδα έναν κομβικό αγώνα για την πρόκρισή της στο Ευρωμπάσκετ του 2017. Τα κορίτσια του Κώστα Κεραμιδά θα υποδεχθούν, στις 17.00, τη Ρωσία και με νίκη θα πάρουν το πάνω χέρι για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλό τους. Ελλάδα και Ρωσία συγκατοικούν στην κορυφή με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Μία μόλις αναμέτρηση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Στις 17.00, στην Καβάλα, η ομώνυμη ομάδα που μάχεται για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία θα αντιμετωπίσει τον Αρη, ο οποίος έχει ως στόχο την κατάληψη της τρίτης θέσης στην κανονική περίοδο.

 

ΒΟΛΕΪ: Στη Σύρο διεξάγεται σήμερα (21.00) ο τελικός του κυπέλλου της Λίγκας. Για την Α1 γυναικών (18η αγωνιστική) πραγματοποιούνται οι αναμετρήσεις: 15.00: Παναθηναϊκός – Φιλαθλ. / Λαρισαϊκός, Πορφύρας – Θήρα, 16.00: Ρέθυμνο – Ολυμπιακός, Πανναξιακός – Αρης, 20.00: Αίας – ΑΕΚ.

 

ΠΟΛΟ: Δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 13η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Στα παιχνίδια που ξεχωρίζουν είναι αυτό της Βουλιαγμένης με τον Εθνικό (16.00) και του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ (17.00). Οι άλλοι αγώνες: 16.30: Γλυφάδα – Υδραϊκός, 18.00: Καλαμάκι – Χίος, 19.00: Ολυμπιακός – Ηλιούπολη. Στην Α1 γυναικών (12η ημέρα) δεσπόζει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τη Βουλιαγμένη (17.00). Σήμερα θα γίνουν και οι συναντήσεις: 15.00: Ρέθυμνο – Τρίτων και 19.00: Ιλίσια – Εθνικός.

 

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Στο γκραν πρι της Μόσχας αγωνίζονται και σήμερα τα κορίτσια της ρυθμικής. Η εθνική ομάδα θα παρουσιάσει το πρόγραμμά της στις 6 κορύνες και τα 2 στεφάνια. Η Βαρβάρα Φίλιου θα αγωνιστέι σε κορύνες και κορδέλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή