Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Το ντέρμπι της «Λεωφόρου Αλεξάνδρας» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο Φάληρο, σε μία ακόμη ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Συνοπτικά το πρόγραμμα του διημέρου: 15.00: Ολυμπιακός – Ατρόμητος, 17.15: Ξάνθη – Πανθρακικός, Πλατανιάς – Παναιτωλικός, 19.30: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Αύριο: 19.30: Βέροια – Πανιώνιος.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ: Η ΑΕΛ υποδέχεται τον Παναιγιάλειο και η Κέρκυρα τον Πανελευσινιακό για την 20ή αγωνιστική. Το πρόγραμμα: 15.00: Κέρκυρα – Πανελευσινιακός, Αγροτικός Αστέρας – Πανσερραϊκός, Κισσαμικός – Ζάκυνθος. 18.00: ΑΕΛ – Παναιγιάλειος. Αύριο: 15.00 Παναχαϊκή – Αναγέννηση Καρδίτσας, 18.00: Καλλιθέα – Τρίκαλα.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου Αρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λαγκαδά. Για τον 4ο όμιλο, ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Κεραυνό Γλυφάδας. Η σέντρα και των δύο αναμετρήσεων θα γίνει στις 15.00.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στην Πυλαία (17.00), όπου ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, θα διεξαχθεί το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής. Επίσης, σήμερα την ίδια ώρα η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τη Νέα Κηφισιά. Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν αύριο στις 17.00: Αρκαδικός – Απόλλων Π., Λαύριο – Κολοσσός, Τρίκαλα – Ρέθυμνο, Κόροιβος – Ολυμπιακός.

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: Με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αγωνίζεται σήμερα ο Στέφανος Παπαρούνας. Ο πρωταθλητής των καταδύσεων παίρνει μέρος στη δοκιμαστική διοργάνωση της Βραζιλίας, στο τραμπολίνο 3μ. Θα αγωνιστούν 250 αθλητές και αθλήτριες. Ο Παπαρούνας για να έχει ελπίδες πρόκρισης πρέπει να βρεθεί ανάμεσα στους πρώτους 20 της κατηγορίας του.

ΒΟΛΕΪ: Με την αναμέτρηση του Μαρκόπουλου με την Ηλιούπολη ολοκληρώνεται η 18η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ των γυναικών.

XANTMΠΟΛ: Με το παιχνίδι του Αρχέλαου με τα ΙΕΚ Ξυνή – Δικέας πέφτει η «αυλαία» της 18ης αγωνιστικής της Πρέμιερ (Α1 ανδρών).

ΣΤΙΒΟΣ: Η Ελισάβετ Πεσιρίδου και η Λίλη Αλεξούλη αγωνίζονται σήμερα σε μίτινγκ στη Ρουμανία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή