Στο μυαλό μόνο η Αντερλεχτ, σε απολογία και ο Κασάμι

Στο μυαλό μόνο η Αντερλεχτ, σε απολογία και ο Κασάμι

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος της ιστορίας του βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά την επικράτησή του επί του Ατρόμητου με το εμφατικό 4-0 για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ομως, για τους «ερυθρόλευκους» προέχει η ρεβάνς της Πέμπτης με την Αντερλεχτ στο Φάληρο, όπου θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν την ήττα τους με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι των Βρυξελλών.

Και στη χθεσινή προπόνηση, ο Δημήτρης Σιόβας δεν κατέστη εφικτό να προπονηθεί, με αποτέλεσμα να μειώνονται σημαντικά οι πιθανότητες για να παίξει κόντρα στους Βέλγους. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός είχε αποχωρήσει από την προπόνηση της περασμένης Τετάρτης στο Βέλγιο με πρόβλημα τραυματισμού (μικρό οίδημα στον δικέφαλο μηριαίο δεξιά). Εκτός πλάνων του Σίλβα θα μείνουν οι επίσης τραυματίες Πάρντο και Ερνάνι.

Σε απολογία για τις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, κλήθηκαν ο Παϊτίμ Κασάμι αλλά και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, κ. Μπαξεβάνη. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όσο υποστήριξε ο ποδοσφαιριστής των «Πειραιωτών», «δυσφήμησαν το άθλημα, προβαίνοντας δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις, εις βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή