Ερωτήματα για όλους

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αυτοκτόνησε» ο Παναθηναϊκός ή οι παίκτες του ΠΑΟΚ, όσοι τουλάχιστον είχε στη διάθεσή του ο Τούντορ, συναισθάνθηκαν για πρώτη φορά, από την αρχή της περιόδου, σε ποια ομάδα αγωνίζονται; Πιθανόν η αλήθεια να κρύβεται κάπου στη μέση. Αφού οι «πράσινοι» για άλλη μία φορά πίστεψαν πως το παιχνίδι τελείωσε μετά το γκολ του Καλτσά, και την ίδια στιγμή οι φιλοξενούμενοι ένιωσαν πως θα ήταν πολύ δύσκολη η… επιστροφή τους στην Θεσσαλονίκη.

Κατά τα άλλα, και αυτή η αγωνιστική δεν ξέφυγε από τη ρουτίνα και την επιβεβαίωση τι πρωτάθλημα έχουμε. Το Σάββατο, σε ένα γήπεδο στο οποίο δεν θα έπρεπε να γίνει το ματς, Ηρακλής και ΑΕΚ μοιράστηκαν τους βαθμούς και την… γκρίνια για τη διαιτησία. Το μόνο παρήγορο από αυτόν τον αγώνα είναι πως δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί ποδοσφαιριστών.

Οι ρεζέρβες (;) του Ολυμπιακού έκαναν γερή προπόνηση με αντίπαλο τον Ατρόμητο, ενόψει Αντερλεχτ. Το μόνο που θα πρέπει να προβληματίσει τον Σίλβα είναι αν θα επιλέξει για την ενδεκάδα ορισμένους παίκτες που με την απόδοσή τους προχθές έδειξαν πως κακώς δεν έπαιξαν στο πρώτο παιχνίδι.

Μπορεί να συνηθίζεται να αποκαλείται αυτό «γλυκός πονοκέφαλος», όμως ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει πως αν δεν του βγουν οι επιλογές του την Πέμπτη, την Κυριακή η αναμενόμενη στέψη της ομάδας ως πρωταθλήτριας δεν θα έχει… λάμψη. Ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» περιμένει κάτι καλύτερο στην Ευρώπη από την τρίτη θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή